Du er her: Det 3. Hjul Print
        VEDTÆGTER
        GÆSTEBOG
Det 3. Hjul logo

Det 3. hjul er støtteforening for Odder Cykel Klub. Foreningen støtter klubben både økonomisk og arbejdsmæssigt ved at hjælpe til ved arrangementer som Odder Cykel Klub arrangerer, og ved at afholde egne arrangementer.

Igen i år er "Det 3. hjul" klar med motionscykelløbet Hads Herred Rundt, der som altid markerer starten på Odder byfest.
Vi håber mange både voksne og børn vil tage udfordringen op, og i kan evt. tage jeres arbejds- eller skolekammerater med, og få en sjov aften.

Hads Herred Rundt er efterhånden blevet en fast del af Odder Byfest. Ruten er henlagt til veje, som du måske ikke kender, men som garanteret ikke vil skuffe. Kort og godt, der venter dig en stor motions- og naturoplevelse. Løbet afvikles i år onsdag den 2. august 2017. Læs mere

Odder City Løb
Efter 15 gode år, har "Det 3. hjul" beslutttet ikke at afvikle Odder City Løb i 2017. Beslutningen er taget pga. den store mængde arbejde i planlægning og afholdelse af arrangementet, samtidig med at der de seneste år har været et vigende deltagerantal.
"Det 3. hjul" vil gerne takke deltagere og sponsorer gennem de seneste 15 år, for opbakningen til arrangementet.

De seneste nyheder
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
18-10-2016 INVITATION TIL KLUBFEST 2016
03-05-2016 Kun 2 dage til du kan møde Det Sorte Værksted.
10-12-2015 Juletilbud på cykeltøj