Du er her: Det 3. Hjul / Hads Herred Rundt Print
        VEDTÆGTER
        GÆSTEBOG
Hads Herred Rundt logo

Hads Herred Rundt er et rigtigt familiecykelløb, som bringer cyklisterne rundt på nogle af de smukkeste mindre veje i omegnen af Odder. Denne traditionsrige begivenhed har fundet sted i 35 år, og mange af deltagerne har været med år efter år.
Ruterne er børnevenlige og særligt 10 km-ruten er velegnet til børn helt ned til 7-8 år. I gennemsnit deltager 700-800 af Odders borgere samt en del turister i denne tur i det grønne hvert år, og begejstringen er lige stor hvert år.
Løbet finder altid sted den sidste onsdag før Byfesten i Odder starter, og i 2017 er denne dato

ONSDAG DEN 2. AUGUST KL. 18:30

Det 3. Hjul siger tak til hovedsponsorerne Odder Avis, Kvickly Odder, Nordea, Opel og Nonbye som er med til at muliggøre Hads Herred Rundt år efter år.

Tilmelding og priser
Voksne (fra 13 år)..................................... kr. 75
Børn (under 13 år)....................................... Gratis

Tilmelding via denne hjemmeside kan ske frem til tirsdag den 1. august.
Bemærk: Tilmelding kan også ske på løbsdagen ved start mod et ekstragebyr på 25 kr.

Start tilmelding

Informationsfolder
Se informationsfolder om Hads Herred Rundt her.

Gæstebog
Du er velkommen til at skrive kommentarer, sjove historier, ris/ros og forslag til næste års Hads Herred Rundt i vores gæstebog.

Stemningsbillede fra Hads Herred Rundt

Mere om løbet og ruterne
Selve optakten til løbet, som starter fra Torvet, er underholdning i sig selv. Her mødes venner, naboer og firmaer og får sig en sludder i opmarchsbåsene og efter løbet lyder der mange tilråb fra sidelinjen, både til dem der kom først og dem der kommer dryssende 3 timer senere fordi de har hygget sig med en kop kaffe eller en lille en til halsen på vejen.

Stemningsbillede fra Hads Herred Rundt

I medio juni, vil der blive lagt tilmeldingsbrochurer frem i Kvickly Odder. Det bliver også muligt at tilmelde sig her på hjemmesiden. Fortæl allerede nu venner, familie, naboerne og dem i firmaet om denne dejlige mulighed for at blive rystet sammen på en cykeltur i vor skønne natur.

Der bliver mulighed for at cykle 10, 20, 30 og 50 km. Vi plejer også at have enkelte rulleskøjteløbere med, og de er naturligvis også i år meget velkomne.

Rutekort til Hads Herred Rundt klik på billedet for at se det i stort format

10 km 20 km 30 km 50 km
Torvet Torvet Torvet Torvet
Rørth Rørth Rørth Rørth
Bjerager Bjerager Bjerager Bjerager
Depot kirken Depot kirken Depot kirken Depot kirken
Hovedvej Boulstrup Boulstrup Boulstrup
Boulevarden Halling Halling Halling
Mål Neder Randlev Depot Depot
  Hovedvej Fensten Fensten
  Boulevarden Falling Gylling
  Mål Åkjær Sondrup
    Depot Søvind
    Golfbanen Gangsted
    Boulevarden Hundslund
    Mål Depot
      Golfbanen
      Boulevarden

Stemningsbillede fra Hads Herred Rundt

I forbindelse med Hads Herred Rundt bliver der trukket lod om mange præmier, skænket af de handlende i Odder, som altid har bakket 100% op om løbet.

Alle der har lyst, kan efter løbet få udleveret diplom. Der er ingen officiel tidtagning, da hyggen er vigtigere end konkurrencemomentet i dette løb.

Spørgsmål
Spørgsmål kan sendes til: 3hjul@oddercykelklub.dk

Billeder
Vi har taget en masse billeder fra de tidligere udgaver af Hads Herred Rundt. Klik her for at se billederne.