Du er her: Det 3. Hjul / Hads Herred Rundt / Tilmeldingsinformationer Print
        BLIV MEDLEM
        VEDTÆGTER
        GÆSTEBOG
Så er tilmeldingen til Hads Herred Rundt 2017 begyndt!!!

Sådan gør du!
Selve tilmeldingen forgår i to step og du kan tilmelde én eller flere personer til Hads Herred Rundt på samme tilmelding.

STEP 1
Først indtastes den tilmeldingsansvarliges oplysninger. Den tilmeldings- ansvarlige er den person, som får tilsendt en bekræftigelse på e-mail når tilmeldingen er gennemført.

Tryk på "Step 2 >>" for at gå videre.

STEP 2
Her indtastes NAVN, BY, ALDERSKLASSE og RUTE for hver deltager. Tryk på "Tilføj deltager" efter hver deltager.

Nederst på siden, kan man løbende se, hvem der er blevet indtastet. Når sidste person er tilføjet, trykkes på "Afgiv Tilmelding" nederst på siden. Herefter er din tilmelding afsluttet og du vil få vist en bekræftigelse på skærmen, som du har mulighed for at printe!

Når tilmelding er afsluttet, vil den tilmeldingsansvarlige modtage en e-mail med alle tilmeldingsoplysninger. E-mailen indeholder også betalingsoplysninger (der kan KUN betales med netbank/kontooverførelse), samt et ID, som skal oplyses ved betaling.

VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT !!!

GYLDIG TILMELDING
Det er først når betalingen er registreret, at din tilmelding er endelig godkendt. Når betalingen er registreret, vil du via e-mail modtage en kvittering, samt oplysninger om, hvordan du afhenter dit rygnr på løbsdagen.

E-MAIL ADRESSE
Det er meget vigtigt, at du indtaster din e-mail adresse korrekt, for ellers vil du ikke modtage oplysninger om, hvordan du betaler, eller om, hvordan du får tildelt rygnr. Har du ingen e-mail adresse, er det meget vigtigt at du printer kvitteringen for tilmelding, for her står dels hvordan du skal betale, og derudover skal denne kvittering afleveres så ved startstedet, hvor du vil få udleveret rygnr.

SPAR PENGE:
Tilmeld dig senest tirsdag den 1. august, og spar 25 kr på tilmeldingen!
Herefter kan tilmelding ske den 2. august ved startstedet fra kl. 17:00 mod et ekstragebyr på 25 kr.

TILMELDINGSFRIST:
Sidste frist for indbetaling er tirsdag den 1. august kl. 11:00.

SPØRGSMÅL?
Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål kan de sendes til: 3hjul@oddercykelklub.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

Start tilmelding