Du er her: Det 3. Hjul nyheder Print
        VEDTÆGTER
        GÆSTEBOG
Foto: Odder Cykel Klub

Succesfuld weekend for Odder cykel klub

21-05-2017 af Sebastian Andersen
I weekendens varme vejr blev der kørt cykelløb både lørdag og søndag. Dette viste sig at være til Odder cykelklubs fordel.
Lørdag skulle der køres løb i Holstebro, hvor odders elite i A-klassen viste sig fra den gode side. Det lykkedes nemlig Team Ok Kvickly odder rytteren Frederik Lund, at snige sig ind på en flot 10. plads og dermed få point. Frederik Lund sad med feltet hjem og her endte det med en spurt omkring de sekundære placeringer, eftersom fire mand delt op i to grupper lige akkurat lykkedes at holde feltet bag dem.
I de yngre rækker lykkedes det også Junior drengene at gøre en flot præstation. Her var det først og fremmest Team Vifra Kvickly Odder junior rytteren Mads Andersen, der var kommet afsted i det afgørende udbrud. Finalen skulle afgøres mellem fem mand, hvor det endte med en flot femte plads til Mads. Nede i feltet som bestod af godt 14 mand, lå Sebastian Ryttersgaard og Thomas Koldkjær Decker og gemte sig. Her lykkedes det Sebastian at gøre en god figur i spurten og dermed ende på en syvende plads. En flot dag for junior rytterne med hele to mand i top ti.

Årgangen under Junior klassen finder vi Jeppe Andreasen. Han kommer hjem med feltet og får gang i en god spurt og ender derfor på en 11 plads. Oliver Friis og Alfred Rasmussen kommer et stykke efter feltet og kommer derfor godt gennem løbet.
I de helt yngste rækker bliver Odder cykelklub også her vist frem på fornemmeste vis. U11 rytteren Tobias Friis, får tilkæmpet sig en 2. plads og kan derfor nyde at stå på det flotte podie, som enhver cykelrytter elsker.

De flotte resultater fra om lørdagen viste sig at skulle bringe Odder-trikoten vinger til om søndagen. Søndag var nemlig et af årets lidt større løb, da der var Jysk/Fynsk mesterskab i Skive. Ruten var en hård omgang med en masse sidevind og modvind, med et par enkelte slidsomme bakker.
I A-klassen, der var besat med store og stærke hold, lykkedes det sig for Mikkel Skjellerup lige akkurat at tilkæmpe sig en fornem 20. plads og dermed få den sidste præmie.
Nede i B-klassen lykkedes det sig Jorn Oerlemans at køre noget flot sidevinds kørsel og dermed ende på en syvende plads. Det var også her i B-klassen at den nu tidligere C-rytter Frederik Jeppesen skulle prøve kræfter i et lidt hurtigere felt. Frederik kommer godt igennem løbet og virker tændt på næste weekend.
Eftersom Frederik Jeppesen rykkede op forrige weekend fra C-klassen, var Sebastian Andersen derfor ene mand til start. Det ender dog alligevel med at få sæsonens første point med en fornem niende plads. C-klassen blev præget af et kæmpe styrt i starten af løbet. Største delen af feltet røg ned og en del kom slemt til skade. Odder Cykelklub ønsker alle involverede god bedring.
De gode ben fra om lørdagen blev givet videre til nye Odder ryttere til Det Jysk/Fynsk mesterskab. Her skulle det nemlig vise sig at Frederik Rosenmeyer viste en eminent kørsel i den hårde vind, hvilket betød han kom afsted med to Sjællændere. De tre ryttere kørte stærkt og holdte hele vejen til mål. Her bliver Frederik Rosenmeyer 3. og kan derfor kalde sig Jysk/fynsk mester. En præstation Hele holdet og klubben kan være stolte af. Succesen sluttede ikke her for de unge juniorer, da Sebastian Ryttersgaard kom ind med gruppen efter Frederik Rosenmeyer. Her lykkedes det Sebastian Ryttersgaard at bliver 10’er.
Endvidere i årgangen under i Ungdom kom Alfred Rasmussen og Jeppe Andreasen hjem med feltet og fik spurtet sig til en flot 7. og 8. plads.

Alt i alt en yderst fornem weekend for Odder cykelklub. Resultater der lover godt for næste weekends Tour de Himmelfart, som vi alle ser frem til. Mon de yngre ryttere i klubben kan gøre god figur her? Weekendens resultater lover i hvert fald, at vi går en spændende tid i møde.

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
18-10-2016 INVITATION TIL KLUBFEST 2016
03-05-2016 Kun 2 dage til du kan møde Det Sorte Værksted.
10-12-2015 Juletilbud på cykeltøj
28-07-2015 Husk: Hads Herred Rundt køres onsdag aften