Ungdomsrytterene klar til brosten

13-04-2006 af Flemming Kajberg Jensen
Odder Cykel Klub’s ungdomsryttere skal på Søndag deltage i ungdomsudgaven af Paris-Roubaix for ungdomsryttere, nemlig ”Petit Paris – Roubaix des Débutates”. Odder har tidlige deltaget i Paris - Roubaix for ungdomsrytterne, hvor der er blevet hentet fine placeringer hjem. F.eks. i 2004 hvor Odder bl.a. hentede en 10. plads hjem, og blev nr. 2 i holdkonkurrencen.
Odder Cykel Klub stiller i år til start med Søren Kristensen, Morten Rasmussen, Kasper Rosenberg, Frederik Odgaard Nielsen, Sebastian Buchardt, Kristian Haugaard Jensen, Jacob Keemink og Anders Leick.
Det er første gang i år at løbet er årgangs inddelt, så det bliver spændene at se hvad det kan blive til, for Odder ryttere som alle er første års ungdomsryttere.

Ja hvem vil ikke gerne gøre som Cancellara? Foto: http://www.cyclocross-dottignies.be.tf/.

Distancen for 1991 årgangen, er kun på 45 km, hvilket ligget noget under den normale løbsdistance for ungdom i Danmark. Men mon ikke rytterne alligevel ikke, vil være trætte nok, når de rammer målstregen, efter 5 gange på pavéstykker.
Så det bliver spændene at se om ungdomsrytterne kan gøre Cancellare kunststykket efter.

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner