Düren og Saarlouis

17-04-2006 af Eliteudvalget
Kasper Eibye kørte søndag og mandag løb for sit tyske hold team coogee saar.

Søndag var holdet til start i Rund um Düren der er katagoriseret som uci 1.2 løb. Løbet bød på en meget kuperet rute med god vind, kulde og regn. For Kasper blev løbet en forholdsvis kort fornøjelse. Sammen med mange andre var Kasper godt mør, allerede da feltet kom til 2. af løbets i alt 6 hårde stigninger. På toppen sad Kasper et godt stykke efter, og måtte sande at dette ikke var dagen og udgik senere af løbet.

Mandag blev kørt årets første løb i Saarland. Løbet var et kriterium over 30 omg og i alt 80 km, med en god bakke på ruten. Fra først omgang kommer Kasper afsted med en rytter fra Differdange U23 hold. Dog må Kasper efter 20 km opgive at følge rytteren fra Differdange, og falder tilbage til feltet. Efter at have sundet sig i feltet kunne Kasper koncentrere sig om at lukke huller og hjælpe sine holdkammerater i resten af løbet. Til slut er det et samlet felt der komme til mål, og i de sidste sving inden opløbsbakken får Kasper tilkæmpet sig en god position. Det bliver til slut til en opmuntrende 5. plads + 3 spurt præmier, fra det tidlige udbrud, for Kasper, der ellers havde brugt mange kræfter igennem løbet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder