2. afdeling af Bell Cup - 4. Plads til Mark!

23-04-2006 af Juniorudvalget
Godt vejr, kanon rute og så var vi på hjemmebane! Vi stillede med fuldt hold og fra start var både Charlie og Christopher aktive forrest i feltet, men det var Morten Leth der skabte dagens længste udbrud. Sammen med en Esbjerg rytter var han hele 2 min foran feltet indtil der resterede mindre end 2 omgange, måske hjulpet af en smule inaktivitet i feltet. Mod slut blev der dog kørt stærkt og så blev Morten hentet efter en super indsats.

Dagens store Odder præstation stod Mark for, da han frækt stak af fra feltet ca 2 km fra mål og han holdt hjem selvom om Vennelundsbakken var sej efter 9 hårde omgange! Det blev til en flot 4. plads og det var fuldt fortjent, især efter de mange uheld Mark har haft i sæsonens første løb!

Rasmus Urbak stod for dagens anden positive Odder overraskelse ved fint at sidde med det decimerede hovedfelt. Sammen med Rasmus, men desværre også uden for præmierækken, kom følgende Odderryttere med feltet hjem: Charlie, Christopher, Jacob og Mathias Poulsen.

Lidt skuffende vi ikke havde flere blandt Bell Cup pointtagerne, men positivt med den formfremgang mange af rytterne udviste!

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder