Samlet 6. plads til Mads - Patrick tog kongeetapen

27-05-2006 af Drengeafdelingen
2006 udgaven af Danmarks bedste etapeløb, Tour de Himmelfart, bød på masser af gode oplevelser for OCK's drenge/pige afdeling.

I ældste drenge 1 viste Mads Prangsgaard superform på løbets afsluttende etape over mere end 50 km. Inden etapen lå Mads samlet nr. 11, men via aggressiv kørsel og masser af angreb fra start til slut avancerede han 5 pladser og sluttede løbet som nummer 6. Dermed fulgte han de gode takter fra Youth Tour hvor det blev til en samlet 3. plads.

I yngste klasse satte Patrick Leth et kraftfuldt punktum for løbet med en flot etapesejr. Dermed fik Patrick fornem revanche for et styrt tidligere i løbet, der kostede ham en placering helt i top i det samlede klassement.

Hos de ældste piger var der løbsdebut til Julie Leth. Julie har netop fået licens og stillede til start på et par etaper. Julie kæmpede flot og fik vigtigt løbserfaring.

Generelt var der masser af fine præstationer blandt samtlige drenge ryttere. I ældste drenge viste Christian Vestergaard atter evner som enkeltstartsrytter. Andreas Urbak kæmpede godt hele løbet og sluttede godt på kongeetapen. Det samme gjorde Andreas Pedersen og Esben Vestergaard.

Hos mellemste drenge var der masser af god moral. Emil Mortensen blev bedste Odder rytter som nummer 26. Sebastian Andersen, Mads Carlsen, Robert Bækhøj og Lasse Brunsgaard gennemførte alle løbet og gjorde det fint undervejs.

Samtlige resultater samt masser af flotte billeder kan ses her på siden under punktet Tour de Himmelfart

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder