Junior Pinse Update!

05-06-2006 af Jun Udvalget
Vi fik ikke helt de resultater over pinsens 3 løb, som de gode takter fra TDH måske havde lagt op til.
Alligevel markerede Odder CK sig i præmierækken med ialt 4 top 10 placeringer, som Charlie og Jacob stod for!

Ruterne i Silkeborg og Viborg var ikke de mest krævende, men det blev der sandelig rådet bod på til dagens løb i Hammel.

Sig 3 x Pøt Mølle til en cykelrytter og skræk og rædsel står straks malet i ansigtet på dem! Det er nok den hårdeste stigning i et dansk løb og den skulle besejres hele 3 gange.

Christopher mistede vi kort efter starten med en knækket kæde (altså den på cyklen..)Han havde ellers set frem til at få bjergformen testet af inden landsholdsturen til Schweiz.

Alligevel var der godt med Odder ck folk fremme i feltet, da den endelige udskilning fandt sted på sidste omgang. Især Charlie var tæt på at komme med de aller forreste hjem, men måtte trods en kæmpe anstrengelse køre alene hjem som 5'er. Jacob kom ind umiddlebart efter på en 6. plads.

De øvrige på holdet (Mathias F, Mark, Jesper og Kristian) kæmpede godt, men endte dog uden for præmierækken

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder