Første del har været super

18-06-2006 af Drengeafdeling
Så kort og præcist kan det siges om indsatsen af drenge/pige afdelingen's første halvdel af løbssæsonnen.

Det sidste løb inden sommerferien og Belgiens turen i uge 26 blev afviklet i Svendborg.

Og næsten vanen tro var det med flotte præstationer af de blå/gule.

I yngste spurtede Patrick Leth en fornem 2. plads i hus, mens Mads Malmros Christiansen snuppede en ligeså flot 5. plads. Dermed fik han årets første præmie.

Hos ældste drenge viste Odder rytterne sig fra deres bedste side. Daniel Malmros Christiansen blev nr. 4, da han kæmpede sig med i det afgørende udbrud.

Udbruddet havde gode betingelser fordi Andreas Urbak og Mads Prangsgaard kontrollerede hovedfeltet. De kørte alle udbrudsforsøg ind og kastede grus i makineriet i feltets jagt på udbryderne.

Dermed holdt frontgruppen hjem og Daniel kunne hente sin hidtil bedste placering i ældste drenge.

I hovedfeltets spurt blev Mads nr. 11 og opnåede dermed påny præmie. Andreas sluttede lige uden for præmierækken, men fik derimod et stort skuldeklap for særdeles flot holdkørsel.

Alt i alt har første halvdel af løbsprogrammet budt på et væld af flotte resultater. Flot gået drenge og piger.

Trænerne bag drenge/pige afdelingen ser frem mod anden halvdel af sæsonnen med masser af optimisme og ved at der venter flere topplaceringer.

Måske allerede næste søndag når de belgiske landeveje og ryttere møder de blå/gule fra Odder.

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord