Kodrup rejser til Frankrig

20-06-2006 af Eliteudvalget
Jacob rejser efter DM i Esbjerg til Frankrig, hvor han i juli måned skal køre for det Franske hold UVaube, klubben ligger i byen Troyes. Jacob skal allerede starte for UVaube den 1. og 2. juli i etapeløbet TOUR DU PAYS ROANNAIS, som foregår omkring Rhone Alpes. Allerede den 9. og 15. juli gælder det de 2 endagsløb PRIX G DE BARFONTARC A BAROVILLE (AUBE) og PARIS - AUXERRE.

Jacob Kodrup inden start på løb i Belgien

Derefter skal Jacob til Italien sammen med familien en lille uge, for han skal være tilbage i Frankrig igen allerede den 23. juli, hvor han skal køre sit første Coupe de France løb, som er GRAND PRIX DE COURS LA VILLE. Jacob drager derefter sammen med holdet op for køre TOUR D'ALSACE fra den 27. juli til den 30. juli. Ud over alle de spændende løb, skal Jacob sandsynligvis køre lidt gadeløb i området ved Troyes.

Jacob Kodrup snakker med Thierry

Jacob glæder sig rigtig meget til besøget i Frankrig, som er kommet i stand via Thierry, som er Odder Cykel Klubs løbsarrangør. Jacob får besøg af Christian Moberg i perioden fra den 7. juli og frem til den 21. juli.

24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport