Foto: Odder Cykel Klub

Dagbog fra Belgien dag 3

26-06-2006 af Børne- ungdomsudvalget
Højdemeter var dagens nøgleord på træningslejren i Belgien. Hele 1363 højdemeter blev det til fordelt på 77 hårde kilometer.

Det dagsprogram var kosten for hele truppen, fra yngsterytterne til den helt tunge forældreklasse. Hvem der klarede de mange højdemeter bedst vil uden tvivl blive genstand til mange diskussioner på kommende klubaftner.
Dog bør det for en god ordens skyld nævnes at enkelte ryttere i forældreklassen var særdeles ivrige for at køre ledsagerbilen.

Og for lige at gøre forældreklassen helt færdig i denne del af dagbogen, så udtalte ovennævnte, citat: ”et par kilogram mindre på kroppen vil nok gøre stigningerne lettere” citat slut.

Hos drengene var der anderledes optimistiske toner på klaveret, særligt når de lange nedkørsler gav maksimal fart på cyklen. Dagens coktail af bakker og småbjerge bød tillige på en nedkørsel med hårnålesving, der slangede sig gennem en malerisk landsby.

Midt på dagen dukkede madpakker, vand og cola ud af Torben Kristensens Passat. Og efter et hvil på 45 min. var alle klar til de næste stigninger.

Og med hensyn til gårsdagen uheldige helt Mads Malmros Christiansen, så var han selvfølgelig på cyklen, vanen tro med vilje og gejst.

For ungdom og ældste sluttede dagens træningspas med en opkørsel gennem en skovstrækning på 3-4 km. Underlaget var en blanding af asfalt, skovbund og grus. Det satte krav til såvel teknik som lungekapacitet. En fin oplevelse og en tur med højt tempo.

Vi vender tilbage med mere fra Ardennerne.

30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams