Dagbog fra Belgien - de sidste dage

30-06-2006 af Drengeafdeling
Selvom tøjet allerede er vasket og vi er vel hjemme skal hjemmesidens læsere ikke snydes for en kort beretning fra de sidste par dages begivenheder i Ardennerne.

Onsdag kørte vi "kongeetapen" i alt 100 km blev det til for de fleste, nogle lidt mindre andre lidt mere. Men en hård dag var det, op og ned, stigninger over 10 % og atter masser af højdemeter. Dagens bedrifter tog os gennem hele 3 lande. Vi indledte i Belgien, susede ind i Luxembourg, klatrede gennem Tyskland og svedte os på ny ind i chokoladens hjemland, inden cyklerne blev kørt i stald.

Det mønster gentog sig torsdag, imidlertid alene i Belgien. Dagen bød "blot" på 60 km men påny med mere end 800 højdemeter. Ovenpå frokost og velfortjent is i den hyggelige by Sankt Vith kravlede en flok trætte ryttere, trænere og forældre i bussen med kurs mod Odder.

På fire en halv træningsdag nåede vi mellem 320 og 380 km og fik kravlet over 3.200 højdemeter. Imponerende kørt af alle.

Sidstedagen i Belgien bød også på enkelte overraskelser i form af uventede "angreb" fra ryttere der ellers havde vist svaghedstegn. Særligt imponerende var det da Morten "Armstrong" Carlsen, hentede sin første bjergspurt på toppen af Col de "Nu gør det for alvor ondt", den oplevelse hensatte en del af favoritterne tilbage i dyb undren.

Mange af drengerytterne måtte også se måbende til da Henrik "Voigt" Jensen og Peter "Backstädt" Sand trak feltet i et opskruet tempo over cirka 5 km.

Træningslejren i Belgien var en superfin oplevelse for alle. Vandrehjemmet i Sankt Vith var en god base og omgivelserne i form af det kuperede og varierede landskab noget nær perfekt til en træningslejr.

Vi håber snart at kunne vise nogle af de mange billeder fra turen her på hjemmesiden.

Tak til alle for en god træningslejr.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder