Rasmus og Mattias i top 10

15-09-2002 af Martin Kajberg Jensen
Sidste afdeling af Post Cuppen blev søndag afviklet på en krævende 9,2 km rute ved Odder. Ruten blev kørt 20 gange, så den samlede distance nåede op på 184 km.
Den samlede sejr var på forhånd sikret Allan Bo Andresen fra Team EDS Fakta. Der var derimod stor spænding om de øvrige placeringer. Det betød at der fra start blev der kørt stærkt, og de første to timer blev kørt med et gennemsnit tæt på 45 km/t. Mange forsøgte udbrud, men tempoet var for højt til at nogle ryttere kom afgørende fri.
Først omkring 12. omgang kom fire ryttere fri, i det der skulle vise sig at være et meget afgørende udbrud. Heriblandt var Rasmus Dyring.
Rytterne fik hurtigt et forspring på ca. 2 min, inden et 14 mand optog forfølgelsen af dem. Efter et par omgang blev de forreste grupper samlet, og løbet skulle nu afgøres blandt disse ryttere.
To ryttere stak af sted, Jan Jespersen (Horsens) og Lasse Siggaard (Herning). Dermed var de to store klubber repræsenteret, og der blev bakket godt af. De to udbrydere havde godt 40 sek forspring inden sidste omgang.
De blev dog en meget spændende afgørelse, og det var kun med en sidste kraftanstrengelse af de to ryttere holdt til mål. Her var Jan Jespersen hurtigst, og kørte i mål som vinder foran Lasse Siggaard. Blot 4 sek. efter kom feltet, og her blev Jens-Erik Madsen (Randers) nr. 3. Mattias og Rasmus var også med gruppen i mål, og blev nr. 7 og 8.

Det betød at Mattias sluttede på en samlet 8. plads, mens Rasmus kørte sig op på en samlet 10. plads.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder