Sejre til Julie og Patrick

12-08-2006 af Martin Kajberg Jensen
Nu hvor sommerferien for alvor er ved at være ovre, er der igen kommet gang i cykelløbene. Der har været nogle rigtig flotte Odder resultater, men et par resultater har vi glemt at berette lidt om. Det råder vi nu bod på:

Bazar løbet
Inden verdens bedste dameryttere kørte World Cup løbet "Ladies golden hour" i Århus den 30. juli, blev motionscykelløbet "Bazar løbet" kørt - et løb på 27 km. Det var et motionsløb udelukkende for kvinderyttere. Et stor flok ryttere kom samlet hjem til mål, og her viste Julie Leth sig at være stærkest i spurten. Julie vandt løb og en flot ny cykel!

Du kan se billeder fra Julies sejr hos Concept Event (Tryk på "Event" øverst og vælg derefter på "Bazars cykelløb for kvinder").

Bane DM
Mens Julie kørte løb i Århus deltog Patrick i DM på bane for børn i Odense. Patrick var den eneste Odderrytter til start. Efter blot 3 gange banetræning tog han kampen op med de gode sjællandske rytter, som har stor erfaring fra Ballerup banen. Da han først lige havde fundet sig tilrette på banen gik det fint. Resultater var: nr. 5 på 500 m, nr. 4 i sprint (blev kørt bedst af 1 i finalerne), nr. 6 på 2000 m, nr. 3 i hold sammen med 2 fra Aarhus og en pige fra Hillerød, nr. 3 i pointløb og nr. 4 i samlet ominium. Han var selv meget tilfreds!

Ålborg - enkelstart
Efter sejren i Barzar løbet skulle Julie i Ålborg prøve kræfter med disciplinen enkeltstart!
Det var et stærkt felt i ældste piger med den 3 x danske mester Fie Degn Larsen, Herning i spidsen! Julie startede sidst og kørte et godt og vel disponeret løb i tiden 26.06 for de 15 km, det rakte til 1. pladsen, 34 sekunder foran Fie degn Larsen!

Julie Leth vandt enkelstarten i Ålborg

Lillebroderen Patrick Leth vil ikke stå tilbage for Julies 1 pl. Patrick kørte en fantastisk god enkeltstart på 10 km i tiden 18.35 (1,5 min hurtigere end JF mesterskabet!) Hvilket også gav 1 plads i yngste drenge 19 sek. foran nr. 2

Patrick Leth vandt enkelstarten i Ålborg

Dermed kunne både Julie og Patrick fejre sejrene sammen efter løbet!

To stolte søskende fejrer sejrene

Rundt om vandtårnet
Patrick viste fredag den 11. august, at han også mestrer disciplinen gadeløb. Han deltog da man på vejene i Esbjerg kørte "rundt om vandtårnet".
Patrick vandt undervejs den indlagte spurt og på den sidste stigning trak Patrick fra de sidste "følgesvende" og kørte i mål som vinder med 15-20 m til nr. 2.

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord