Foto: Odder Cykel Klub

Medaljeløb i Mårslet

16-08-2006 af Bestyrelsen
Odder Cykel Klub har en fast tradition for at afvikle Medaljeløb for børn og unge i forbindelse med byfesten i Mårslet. Hver gang med deltagelse af mellem 40 og 70 unge ryttere meldt sig, og de har trampet på livet løs for at vise forældre, kammerater og tilskuere, hvad de kan. Faktisk har Odder Cykel Klub en hel flok drenge- og ungdomsryttere, som har fået interessen for cykelløb til Medaljeløbet, og som siden har meldt sig ind i Odder.
Løbet afvikles i samarbejde med Mårslet Cykel Motion, som ikke selv har en ungdomsafdeling og derfor er glade for at kunne henvise børn og unge til Odder Cykel Klub.

Gadecykelløbet køres på en 1,3 km rundstrækning med start og mål ved plejehjemmet Kildegården. Der køres af Langballevej, Hørretvej og Mårslet Byvej. Normalt deles børnene i to eller tre grupper efter alder. De yngste kører 7 omgange, og de ældste kører 12 omgange. Der er diplomer og medaljer til alle. Guld til de hurtigste, som også kommer på skamlen, og sølv og bronze til resten.

Drenge- og pigerytterne fra Odder Cykel Klub kommer også til Medaljeløb. De viser klubfarverne og deres flotte racercykler, men de deltager ikke i selve konkurrencen, da de ellers ville dominere og vinde podiepladserne. I stedet laver de deres eget løb i løbet.

13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST