To præmier til ungdomsrytterne

27-08-2006 af Ungdomsafdelingen /fkj
Odder Cykel Klub havde fire ryttere med i A-finalen, som skulle afgøre det danske mesterskab i cykling for ungdomsryttere. Rytterne skulle ud på 5 omgange á 16 km, ialt 80 km.
Feltet lagde fra start i forrygende fart, som de holdt hele løbet igennem. Løbet blev præget af mange udbrudsforsøg, hvor bl.a. Kristian Haugaard var meget aktiv. Det lykkedes dog ikke for Kristian at komme afgørende fri. På løbets 4. omgang kom en gruppe på seks ryttere afsted, og her kunne feltet ikke finde ud af hvem der skulle køre udbryderne ind igen. Selvom der kom fart på feltet til sidst igen, blev de forreste seks dog aldrig hentet og de kom i mål få sekunder foran feltet. I feltet sad Morten Rasmussen langt fremme og kørte sig ind på en 15. plads, lige foran Kristian Haugaard, som blev nr. 18. Begge ryttere kom dermed i præmierækken.
I feltet sad også Søren Kristensen og Kasper Rosenberg, men ingen af dem fik dog præmie.

Morten Rasmussen og Kristian Hagaard mit i billedet, spurter sig i præmierækken.

Uheld i B-finalen
I B-finalen var der lagt op til revance til Anders Leick og gårsdagens heldigen person Frederik Nielsen, som var så uheldige at punktere på enkelstart. Begge ryttere sad rigtig godt med i feltet, men kort før målområdet på 2. omgang måtte Anders Leick dog sande, at færdselsreglerne også gælder i et cykelløb. Anders kørte venstre om et helle-anlæg og da en kommisær så det, så blev Anders pillet ud af løbet. Surt for Anders, da ikke alle ryttere blev pillet ud for den forseelse!

De uheldige helte, klar tilstart.

Nu var kun Frederik tilbage i løbet. Men endnu engang blev det til uheld for Frederik, selvom alt så godt ud. Kort før mål på sidste omgang vælter en rytter foran Frederik, og da han ikke kunne nå at undvige på de små veje, måtte Frederik endnu engang i asfalten. Surt for Frederik. Mon ikke snart heldet snart vil kigge hans vej!

Alt i alt blev det et godt DM for rytterne med bl.a. en bronzemedalje i holdløbet.

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior