Foto: Odder Cykel Klub

DM A-finalerne gav gevinst

27-08-2006 af Af drengeafdelingen
Søndagens A-finaler ved børne/unge DM resulterede i tre præmier til OCK's drenge/pige-afdeling.

Patrick Leth vandt bronze i yngste klasses linjeløb over 15,9 km.
Patrick kom til mål i en mindre gruppe der fordelte medaljerne imellem sig. En fornem indsats af Patrick, som dermed understregede at han er blandt landets bedste yngste ryttere.
A-feltet havde også deltagelse af Mads Malmros Christiansen. Han var imidlertid uheldig og måtte udgå efter et styrt.

Hos ældste piger var Julie Leth til start. Julie hang med løbets to første omgange, men måtte slippe på tredje. Men selvom Julie måtte tage til takke med en sekundær placering udenfor præmierækken kørte hun et rigtig godt løb.

I ældste drenges A-finale var Nicolai Mondrup Jensen, Daniel Malmros Christiansen og Mads Prangsgard blandt de 66 startede ryttere.
Daniel og Mads fik begge præmie, som nr. 25 og 24, mens Nicolai var hæmmet af en mindre skade.

Løbet blev afgjort i en massespurt med omkring 50 ryttere. Finalen fik en særdeles mærkværdig afslutning, idet mere end halvdelen af feltet trodsede et forbud om at køre venstre omkring et helleanlæg cirka 800 meter før mål.

Det resulterede i at blandt andre Mads og Daniel, der ellers sad helt i front, blev overhalet indenom. Trods dette handicap kæmpede de sig begge fornemt tilbage i spurten.

Efterfølgende nedlagde adskillige klubber protest over finalens afvikling. Desværre for det sportslige udfald af DM finalen blev protesterne ikke taget til følge.

Hos mellemste drenge var Emil Mortensen og Lasse Brunsgaard blandt A-finalens deltagere. De kæmpede godt, men hentede trods dette inge prmæmie.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber