Bell Cup Finale Viborg - Junior

10-09-2006 af Jun Udvalget/kjj
Vejret var perfekt, da Bell Cup finalen idag skulle afvikles ved Viborg og det var kun deltagerantallet, der afslørede, at sæsonen er ved at gå på hæld. 12 omgange af 11.4 km stod menuen på og ruten var tilpas hård og teknisk krævende.

Odder CK var nu godt repræsenteret med hele 9 startende og vi var helt klart med til at præge løbet.

Allerede på 2. omgang kom det afgørende udbrud afsted og her sørgede Charlie for Odder repræsentation. Omgangen efter leverede Mathias Friis en kæmpe indsats ved at køre op til udbryderne, så vi nu havde 2 med helt i front.

De 8 udbrydere opbyggede stille og roligt et solidt forspring og med 2 godt kørende Odder drenge i gruppen var der lagt op til noget stort, håbede vi. Desværre måtte Charlie en tur over styret kort før mål grundet teknisk defekt men kom, på trods af det dramatiske styrt, op igen. Chancen for en topplacering var dog røget, men den sørgede Mathias næsten for med en flot 5. plads og gode point i hans kamp for at køre sig i B klassen til næste år!

Charlie blev 8'er og Mark og Christopher kom ogsaa i præmierækken med en 11. og 15. plads og de blev også placeret i den samlede Bell Cup som no. 7 & 8.

Jesper kom i mål lige uden for top 15, mens Rasmus og Bo havde vist gode takter indtil kræfterne slap op mod slut.

Alt i alt en god indsats og mon ikke der er et par topresultater i holdet inden vinterrammerne hentes frem??

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord