Næste weekend vil de have mere..

24-09-2006 af Af drengeafdelingen
...men de fik også en hel del denne her.

For efter to løb i grænselandet, Sønderborg og Haderslev, kunne drenge/pige afdelingen atter gøre regnskabet op og være godt tilfreds med indsatsen på landevejen.

Både lørdag og søndag hentede rytterne fine placeringer. I ældste drenge var der præmie til Mads Prangsgaard og Daniel Malmros Christiansen begge dage. Bedste placering noterede Mads sig for med en 5. plads i Sønderborg.

Patrick Leth hentede ligeldes præmie begge dage i mellemste drenge.

Selvom det ikke blev til præmie til de øvrige Odder ryttere leverede de imidlertid alle gode præstationer.
I ældste drenge var Nicolai Mondrup Jensen, Christian Vestergaard og Andreas Urbak kun ganske få placeringer fra at få point til statistikken.

Samme billede tegnede der sig for Julie Leth hos ældste piger og Mads Malmros Christiansen hos yngste drenge.

Allerede næste weekend går det påny løs i grænselandet, når cykelklubberne i Tønder og Bov afholder landevejsløb henholdsvis lørdag og søndag.

Til lørdagens løb, med de berømte brosten i Tønder, har ældste drenge lagt i kakkelovnen til flere topplaceringer.

Som drengene siger: "Nu skal der køres cykelløb så det synger."

23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior