Ingen revance i denne omgang...

01-10-2006 af Ungdomsafdelingen/fkj
Selvom der var lagt op til revance for sidste weekends lidt tamme resultater, var der ikke den store opmundring for ungdomsrytterne ved sæsonens sidste løb.

Selvom det ikke blev til de helt store top resultater hverken lørdag eller søndag, var der dog stadig præmier til to af rytterne.
Det blev til præmie begge dage til Kristian Haugaard, som via en fornem og flot sæson, slutter på en delt 4. plads på statestikken. Den flotte placering, er kommet i hus på baggrund af konstant flot kørsel, som har bragt ham i præmierækken hele 26 gange denne sæson.
Odders anden præmietager i ungdomsrækken var Morten Rasmussen der kørte sig ind på en 9. plads i Bov.
En af lyspunkterne ved løbet i Bov, var at Anders Leick gav den med alt hvad der skulle til, og kom flot med feltet hjem. Stærkt!

Selvom det ikke blev til den helt store afslutningen på sæsonen kan rytterne dog se tilbage på en sæson med flere gode placeringer, bl.a. en DM bronze i holdløb.
Sammenlagt har rytterne kørt 85 point ind. Så med en god vintertræning, ser det lovende ud til næste år, hvor de alle igen er at finde i Ungdomsklassen.

23-05-2017 Meeting Wedensday evening
23-05-2017 Ledermøde onsdag d. 24-5 KL. 21.00
21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord