Træneren den stærkeste

08-10-2006 af Ungdomsafdelingen
Overlegen, smukt, elegant, fantasifuldt, fantastisk, fremragende, flot, fighter vilje, mentalt styrke og meget meget mere kunne der tilskrives den flotte sejr, som Flemming levede ved at slå alle sine ungdomsryttere.

Selvom vi ikke konkurrede i samme gruppe, startede vi i samme felt. Mit mål var fra start af at se om jeg kunne slå mine ryttere, som gennem hele sæsonen har kunne kørt fra mig.” Lød det fra Flemming som fortsætter. ”Kristian rykkede mange gange ude på ruten, og hver gang måtte jeg lukke det selv. Ingen andre ville hjælpe. Da vi går ud på 4. af 5 omgang, har Kristian fået et hul på ca. 30 sek. De andre ungdoms ryttere ville ikke lukke hullet, så jeg måtte endnu engang lukke hullet ene mand. Det resulterede i at de andre ungdomsryttere faldt af, i min kraftige forcering. Da Kristian så blev hentet kort før vi gik ud på sidste omgang, vidste jeg at jeg bare skulle koncentrerer mig om at komme hjem sammen med ham.” Og som sagt så gjort. I spurten vandt Flemming nemt spurten mod Kristian, og beviste dermed at træneren er den stærkeste!

Flemming vinder en nem, og let spurt over Kristian.

Jeg vil sige at det var heldigt for Kristian at jeg både kørte med den ene arm på ryggen og på den lille klinge i spurten, ellers var han blevet slået med meget mere...”.

20 min. efter kom de næste slagene ungdomsryttere til mål hvor Morten vandt spurten foran Kasper og Frederik.

1. Flemming Kajberg Jensen
2. Kristian Haugaard Jensen
3. Morten Rasmussen
4. Kasper Rosenberg
5. Frederik Odgaard Nielsen

Husk drenge:
- 2’eren er den første i rækken af tabere!
- Det gælder ikke om at tage flest føringer på ruten. Det gælder om at tage den sidste!

Vi ses til klubfesten drenge. Tak for i år :-)

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder