Koncert med Kristian Lilholt solo - næsten

08-01-2007 af Martin Kajberg Jensen
I efteråret 2005 udkom KRISTIAN LILHOLTs længe ventede album ”VEJEN VIDERE”, hans 8. soloudspil. ”VEJEN VIDERE” er samtidig starten på en fuldtidskarriere som solist og entertainer, efter mere end 20 år i Lilholt Band. Rent musikalsk har Kristian aldrig stået i skyggen af sin mere kendte bror, det vidner hans meget roste soloproduktion om, og det er efterhånden gået op for de fleste, at et par håndfulde af de mest iørefaldende og slidstærke Lilholt hits er komponeret af KRISTIAN, fra ”cafè måneskin” over ”nefertiti” og ”den hvide dværg” til ”hvor går vi hen når vi går” m.m.fl.

Som solist og entertainer kan KRISTIAN LILHOLT nu få foldet hele potentialet ud, og ”VEJEN VIDERE” er et overflødighedshorn af gode sange, fra et reflekterende og gennemmusikalsk menneske. Især duetterne med Anne Dorte Michelsen er meget vellykkede.

KRISTIAN LILHOLT har en sjælden evne til at videregive musikalitet og varme, og er en stemningsskaber ud over det sædvanlige.

En koncert med KRISTIAN LILHOLT er en varm og underholdende oplevelse i selskab med en fremragende komponist, der med overskud og humor spiller og fortæller sig igennem et bredt udsnit af sin rige produktion. Alle der sætter pris på gedigen musikalitet og ukrukket nærvær har her chancen for en god koncertoplevelse.

KRISTIAN spiller tangenter, guitar, tinwhistle og synger, og når arme og ben er i gang tilføjer Steffen Stabil, en gammel spolebåndoptager, de sidste lyde og toner.

I et par år har KRISTIAN LILHOLT ved hver koncert inviteret lokale sangerinder ind og prøve kræfter med et lyttende publikum. Ud af de mange der fik chancen har KRISTIAN valgt et kæmpe sangtalent - Ida Friis Virenfeldt Larsen ud, som vil være med ved fremtidige koncerter. Også KRISTIANs tro væbner, multiinstrumentalisten LASSE JØRGENSEN er ved hans side.

Koncerten afholdes onsdag den 31. januar kl. 20.00 til 22.00 - dørene åbnes kl. 19.00.

Entre 130,- kr + 10,- kr. i gebyr
Billetter kan købes i Kvickly Odder.

27-05-2017 Communique nr. 1
27-05-2017 Communique no. 2