Reelight sætter lys på Odder Cykel Klub

25-01-2007 af Odder Cykel Klub/Reelight
Odder Cykel Klub har indgået en aftale med cykellygteproducenten Reelight om et sponsoraftale for sæsonen 2007. Det nye sponsorat, ”Team Reelight”, der er registreret hos Dansk Cykel Union har fået nyt klubtøj til både træning og konkurrencekørsel samt midler til disposition for bedre profilering – både af den enkelte rytter, teamet og sponsoren. Sponsoratet skal bidrage til klubbens målsætning om bedre talentudvikling, styrkelse af klubbens generelle udvikling og fokus på rytterne.

Rytterne
Holdet kommer til at bestå af følgende 11 ryttere:

• Jacob Kodrup & Christian Moberg Jørgensen har kørt i Odder Cykel Klub siden hhv 1997 og 1996. Jacob sluttede sin junior tid som nummer 1 på Junior statistikken i 2005. Landstræner Lars Bonde rykkede Jacob direkte op i den danske A klasse og blev som første års senior, udtaget til Landshol-det i hele 3 løb, heriblandt ”Post Danmark Rundt”. Christian startede sæsonen i B klassen, og star-tede flot i Belgien, hvor han fik flere flotte placeringer i U-23 klassen. Christian sluttede sæsonen i den bedste række A-klassen.

• Mads Rydicher, Morten Høberg og Jannik van Dijk er alle 3 fra Sjælland og kommet til teamet i 2007. Mads og Jannik er fra den stærke årgang 1987, og kørte sig op i den danske A-klasse i løbet sæsonen sidste år, hvor Jannik blandt andet blev en flot nummer 3 i Post Cup finalen i Viborg i sep-tember. Morten skal køre sin første sæson som A-rytter, og er af Landstræner Lars Bonde blevet rykket direkte op i den danske A-klasse. Morten havde flere sejre i 2006 som junior, blandt andet Bell Cup løbet i Odder. Han blev også udtaget til VM, og blev en flot nummer 10.

• Lars Werenberg og Kasper Eibye er vores erfarne ryttere. Lars kommer fra Thy Cykel Klub og har kørt for Odder siden 2000. Kasper kommer fra Lyngby og kom til Odder som juniorrytter. Begge ryttere har flere flotte placeringer og bor i Århus.

• Martin Adelfred og Morten Lambert kom til Odder fra Vejle Cykel Klub i 2006. Martin og Morten kør-te sig op i A-klassen via flotte placeringer i 2005. Martin lavede også i 2006 mange flotte placeringer, - også skammelplaceringer. Martin fik sin første skammelplacering i den danske A-klasse i august måned i Hjørring.

• Erik Magnusson og Alexander Gustafsson er Klubbens 2 svenskere. Både Erik og Alexander bor dog i Odder og håber på at udvikle sig i Odder til stærke ryttere. Erik var i 2006 en del af det Svenske U-23 Landshold.

Om den nye sponsor, Reelight
Den nye Teamsponsor, cykellygteproducenten Reelight, blev grundlagt i 2003 og har pt 7 medarbejdere, - der alle arbejder i virksomhedens Århus domicil. I 2006 omsatte Reelight for DKK 20 mio – ikke blot på hjemmemarkedet men også på en lang række eksportmarkeder.

Cykellygterne, som Reelight har haft stor succes med, er en ny type lygte, der bygger på induktionsprincippet. Med nye typer LED og magneter samt induktionsprincippet øges effektiviteten, så den lever op til trafiklovens krav om lygteføring til cykler. Den brugermæssige nyhedsværdi er, at cyklisten opnår en øget følelse af tryghed, som medfører en øget mobilitet for cyklisten. Ved forsøg har man konstateret, at man opnår 40% højere sikkerhed ved brug af Reelight cykellygter. Lygterne fastmonteres på cyklen én gang for alle og er derved svær at stjæle. Der er altid lys på cyklen uden brug af ekstra energiforbrug. Med friktionsfri lygter er modstanden umærkelig og cyklisten mærker ikke, at cykellygten er slået til. Cykellygten er en ny måde at tænke sikkerhed på. Lygterne er baseret på elektromagnetisk induktionsprincip, der betyder at cykellygten leverer sin egen energikilde.
Besøg Reelights hjemmeside.

Sæsonmål
Team Reelight har som sportslige mål de danske mesterskaber for U-23 ryttere, samt de hjemlige afde-linger af årets Post Cup løb. Og allerede i uge 11 tager holdet til Nordfrankrig for at køre løb.

Præsentation
Rytterne på Team Reelight præsenteres lørdag den 24. februar i Kvickly Odder. Mere herom følger senere her på hjemmesiden. Vi arbejder i øjeblikket på en ny hjemmeside til Team Reelight, som også forventes at være klar til præsentationen.

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder