Naughty boy

12-02-2007 af Brian Henriksen
På Nice træningslejren var der drama i servicebilen på dagens etape til San Remo.

Flere interne opgør blev fulgt til helt til dørs.

En stolt Michael Jørgensen havde med lidt god vilje fra de andre nu fået en opgave.
Mickael skulle teste radioerne, da der havde været lidt problemer med kommunikationen.
Opgaven var klar og Mickael gik i gang, alt gik fint men måske mest fordi at rytterne svarede fordi de nu stod ved siden af ham - så de kunne selvfølgelig sagtens høre ham, også uden radio. Problemet var blot at der ingen forbindelse var da Mickaels mikrofon ikke var tilsluttet.

Dagens roser fra en fin fransk dame tilfaldt en glad men alligevel lettere rystet Torben Kodrup. Torben havde på ruten parkeret servicebilen således at den nu nemt og meget strategisk kunne komme videre når nu rytterne var forbi.
Han havde dog gjort regning uden vært, for at fylde næsten to hele parkeringspladser i Frankrig - det i sig selv er farligt. Men at gøre det når en fin fransk dame skal parkere sin Mercedes, ja så har man sat alt på et brædt.

Da hverken Mickael, Torben eller nogen af de andre i bilen forstod hvad hun sagde, ja så udbrød hun i sin magtesløshedens suk blot et "naughty boy" og forsvandt videre.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder