Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Frustreret forældre og cykelklub

14-02-2007 af Bodil og Niels Rosenberg
Vi vil først og fremmest sige et stort tak til klubben for den måde I har taget jer af Kasper de sidste dage.

Lørdag eftermiddag fik vi en opringning fra Nice, ang. Kasper var styrtet og lederen havde haft ham med på sygehuset i Nice, hvor det blev konstateret at Kasper skulle hjem og opereres for et brud.

Vi blev klar over, at vi skulle have Kasper hjem hurtigst muligt, så derfor tog Niels kontakt til SAS for at bestille en billet. Men beskeden fra flyselskabet var, at hvis Kasper havde et brud på skulderen, ville man ikke tage ham med om bord (såfremt vi havde gjort det kunne det have kommet til at koste os op til 1,2 mil. kr ved en nødlandning, hvis Kasper var blevet dårlig). SAS mente vi skulle kontakte Europæiske for at få lavet en sikker hjemtransport.

Vi var som forældre godt klar over, at der ikke ville ske noget lørdag. Søndag morgen kontaktede vi igen rejseforsikringen, hvor de oplyste, at de ikke kunne komme i kontakt med den læge der havde tilset Kasper. Vi var i kontakt med rejseforsikringen flere gange søndag, da vi var frustreret over at der intet skete. I løbet af søndagen var vi klar til at rejse ned til Kasper, men vi blev oplyst om at han ville kunne komme hjem mandag.

Mandag var en rigtig træls dag, da vi hele dagen rykkede for et tidspunkt omkring hjemtransporten. Vi fik hele tiden at vide, at man manglede nogle journaloplysninger fra det sygehus der havde tilset Kasper, og undskyldningen fra forsikringsselskabets side var også, at de på syghuset ikke talede engelsk og den læge der havde tilset Kasper havde fri indtil onsdag.

Tirsdag blev en lang gentagelse af mandagen, først sidst på tirsdagen, fik vi besked fra forsikringsselskabet om at Kasper skal med taxi fredag morgen, hvor han skal køre 400 km op til Geneve hvor han bliver kørt ud til et ventende hospitalsfly, hvor efter de skal flyve til Innsbruck, for at samle flere op. Derefter går turen til Billund, hvor der holder en ambulance der vil køre Kasper til Horsens sygehus, hvor han skal opereres. Forventet ankomst i Billund 17.55 (vi som forældre syntes det er MEGET lang dag for Kasper).

Dette er historien fra nogle frustreret forældre og cykelklub, vi gerne sige specielt tak til Michael Jørgensen for alle de telefon opkald han har lavet hjem til Danmark.

NU GLÆDER VI OS MEGET TIL HAN KOMME HJEM!!!!!!!!!!!

Bodil og Niels Rosenberg


10 seneste nyheder:
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder
10-04-2017 Sejr til Team Vifra - Kvickly Odder og flotte resultater i Rødekro
30-03-2017 Skelde tilknyttet som mentalcoach
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet