Frustreret forældre og cykelklub

14-02-2007 af Bodil og Niels Rosenberg
Vi vil først og fremmest sige et stort tak til klubben for den måde I har taget jer af Kasper de sidste dage.

Lørdag eftermiddag fik vi en opringning fra Nice, ang. Kasper var styrtet og lederen havde haft ham med på sygehuset i Nice, hvor det blev konstateret at Kasper skulle hjem og opereres for et brud.

Vi blev klar over, at vi skulle have Kasper hjem hurtigst muligt, så derfor tog Niels kontakt til SAS for at bestille en billet. Men beskeden fra flyselskabet var, at hvis Kasper havde et brud på skulderen, ville man ikke tage ham med om bord (såfremt vi havde gjort det kunne det have kommet til at koste os op til 1,2 mil. kr ved en nødlandning, hvis Kasper var blevet dårlig). SAS mente vi skulle kontakte Europæiske for at få lavet en sikker hjemtransport.

Vi var som forældre godt klar over, at der ikke ville ske noget lørdag. Søndag morgen kontaktede vi igen rejseforsikringen, hvor de oplyste, at de ikke kunne komme i kontakt med den læge der havde tilset Kasper. Vi var i kontakt med rejseforsikringen flere gange søndag, da vi var frustreret over at der intet skete. I løbet af søndagen var vi klar til at rejse ned til Kasper, men vi blev oplyst om at han ville kunne komme hjem mandag.

Mandag var en rigtig træls dag, da vi hele dagen rykkede for et tidspunkt omkring hjemtransporten. Vi fik hele tiden at vide, at man manglede nogle journaloplysninger fra det sygehus der havde tilset Kasper, og undskyldningen fra forsikringsselskabets side var også, at de på syghuset ikke talede engelsk og den læge der havde tilset Kasper havde fri indtil onsdag.

Tirsdag blev en lang gentagelse af mandagen, først sidst på tirsdagen, fik vi besked fra forsikringsselskabet om at Kasper skal med taxi fredag morgen, hvor han skal køre 400 km op til Geneve hvor han bliver kørt ud til et ventende hospitalsfly, hvor efter de skal flyve til Innsbruck, for at samle flere op. Derefter går turen til Billund, hvor der holder en ambulance der vil køre Kasper til Horsens sygehus, hvor han skal opereres. Forventet ankomst i Billund 17.55 (vi som forældre syntes det er MEGET lang dag for Kasper).

Dette er historien fra nogle frustreret forældre og cykelklub, vi gerne sige specielt tak til Michael Jørgensen for alle de telefon opkald han har lavet hjem til Danmark.

NU GLÆDER VI OS MEGET TIL HAN KOMME HJEM!!!!!!!!!!!

Bodil og Niels Rosenberg

02-07-2017 Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia