Team Reelight havde ikke heldet på dagen

29-03-2007 af Team Reelight
Onsdag kørte Team Reelight, GP stad Waregem UCI 1.2 løbet for U - 23. 149 km. med mange brostensstykker og de berømte stigninger, Kwaremont og Patersberg i spidsen.
Lige fra starten, var en veloplagt Jannik i et
to-mandsbrud, men på den første stigning efter 30 km. var der samling og stilhed før storm, for efter 70 km. var feltet splittet i mange grupper, i den 1. gruppe på ca. 80 mand havde vi Jannik og Moberg, de øvrige sad længere tilbage i mindre grupper og kunne ikke nå frem til frontgruppen, som efter 85 km. var blevet delt i flere små grupper med ca. 30 sekunder imellem, hvilket betød at servicebilerne sad meget langt tilbage, og her fik Jannik defekt og styrtede, han fik hjælp af en neutral bil, hvilket betød at han aldrig kom frem igen, men kørte løbet igennem ca. som nr. 80.

Grupperne var nu blevet samlet igen til et felt på ca. 75 mand. Da der manglede ca. 30 km. kørte Moberg, en fra Quickstep og en fra Rabobank, de fik en seriøst hul, men de blev hentet da der manglede ca. 15 km. og det lignede en sprinter afslutning blandt de 75 ryttere, men sidste gang op ad Holstraat, var der 3 styrt og det blev splittet igen, desværre sad Moberg på det tidspunkt for langt tilbage og måtte af cyklen og vente på at komme forbi, dette betød en placering omkring de 60, men han fik vist at formen er der og med lidt held havde 3 mandsudruddet holdt hele vejen til mål.
Team Reelight kører nu et fint program i påsken som starter på Søndag, dette kan ses under vores kalender på
Teamets hjemmeside www.team-reelight.com

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder