Ungdomsrytterne baskede belgierne

04-04-2007 af Ungdomsafdelingen
Ungdomsrytternes dag tre i Belgien bød på en let morgentræning inden dagens udfordring, nemlig løbet 'Grote Preis Moere'.
Rytterne havde meget at revanchere efter uheld og mager indsats i weekendens løb i Tyskland.

Løbet blev kørt på en 6 km. flad rundstækning, med megen vind og smalle veje, i det nordvestlige Flandern næsten ud til den engelske kanal ved Oostende. Der var 105 ryttere til start fra Belgien, Frankrig, Holland og Odder.

Løbet startede roligt, men efter første omgang kom der meget spredning på feltet, med mange småudbrud, som alle dog blev kørt ind.
Ca. midtvejs i løbet kørte et udbrud med seks ryttere af sted, og med både Morten Rasmussen og Kristian Haugaard i gruppen var Odderholdet det eneste med to ryttere.
Det betød høj fart og stort frafald fra feltet, alle Odderrytterne kæmpede godt og kørte godt med.
Da der manglede 15km. var udbruddet sikret så stort et forspring at feltet opgav jagten, det udnyttede Søren til at køre alene fra feltet i jagten på 7. pladsen.
Kristian forsøgte flere gange på sidste omgang at komme alene af sted, men det lykkedes ikke. Dette udnyttede Morten så til at køre en modvindsspurt på ca. 500m. fra spids af feltet, og holde alle bag sig, Kristian kom ind som nr. 4 i spurten og Søren fik sin 7. plads. I feltet kæmpede Frederik sig igennem på en 23. plads som den sidste præmietagende rytter fra Odder.

Alt i alt en kanon indsats af hele holdet, og endelig med udbytte af den hårde og sure vintertræning.

Torsdag mødes ungdomsrytterne så med Team Reelight, til en hård træningstur på dele af ruten til Paris Roubaix, fredag står den på klatretur på mange af ”Murene” fra Flandern Rundt, inden vi lørdag afslutter i Belgien med deltagelse i løbet i St. Lodewijk, som rytterne sidste år gjorde det rigtig godt i.

Se billeder fra løbet her - http://www.mxfotorama.be/
Søg på løbet "Moere" ud for "Zoeken naar"

GP Moere
1. Morten Rasmussen, Odder Cykel Klub 01:25:00
2. Brian van Goethem, DCM Vorselaer
3. Johathan Breyne, KSV Deerlijk Gaverzicht
4. Kristian Haugaard, Odder Cykel Klub
5. Yannick Qualy, Wielerclub Oostende Noordzee
6. Jens Demonie, Bodysol - Lotto Cycling Team Menen
7. Søren Kristensen, Odder Cykel Klub + 1:37
8. Dries Vanden Bussche, Jonge Renners Roeselare + 2:45
9. Ward Peeters, DCM-GB Vorselaar Cycling Team VZW
10.Joeri Stallart, Stallaert Cycling Team
...
23.Frederik Nielsen, Odder Cykel Klub + 3:33

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News