Succesen fortsætter - to tredjepladser

07-04-2007 af Ungdomsafdelingen
I dag stod rytterne op klokken halv 9, for at komme ud og rulle 15 kilometer, så de kunne få benene i gang før dagens løb, nemlig Grand Prix St. Lodevijk, hvor der skulle køres 8 omgange af 7.1 kilometer, 58 km. Ruten var en klassisk nordflamsk rute, helt flad, og med en del sving, dog var der en bakke på opløbsstrækningen, hvor der var bakkespurt hver omgang, på nær første og sidste.

Holdets mål var klart, de skulle have en mand på skamlen, og vinde bjergkonkurrencen. Dette skulle gøres ved at sørge for at holde feltet samlet, og sende Kristian af sted for at vinde spurterne. Dette lykkedes ved første bakkespurt, Kristian fik 5 point, og førte dermed konkurrencen. Men allerede næste omgang gik det ned ad bakke i bakkekonkurrencen, da en af feltets stærkeste ryttere kom af sted sammen med en anden belgisk rytter. De var i udbrud de næste mange runder, og dermed var Kristians muligheder i bakkekonkurrencen begrænset til en 3. plads. Da Kristian var sikret sin 3. plads, skulle der tænkes på skammelplaceringen. Dette mål blev en smule nemmere at opfylde, da den ene rytter i udbruddet var røget af, og der derfor nu kun var en mand i front. Den stærke belgiske rytter der havde kørt mere eller mindre alene de sidste seks runder vandt løbet. Herefter kom feltet ind til opløb. I feltet sad Kristian, Morten og Daniel. For anden gang i træk viste Morten sine evner i en spurt, og blev nummer 2 i feltets spurt, og dermed samlet 3’er. Daniel kom ind på en trettendeplads og Kristian som nummer 23, Andreas 42 og Nikolaj 51. Søren måtte udgå på 3. omgang med en punktering, og ligeledes punkterede Frederik, dog først på 6. omgang. Anders og Martin blev pillet ud af løbet i starten af 4. omgang.

GP St. Lodewijk-Deerlijk
1. Tim Vanspeybroeck, Bodysol - Lotto Cycling Team Menen 1:25:00
2. Zico Waytens, C.T.- DJ.Matic-Kortrijk + 1:55
3. Morten Rasmussen, Odder Cykel Klub
4. MAthias Vanfleteren, Cycling Team Wervik
5. Niels Demeyer, KSV Deerlijk Gaverzicht
6. Ruben van Raepenbusch, Tieltse Rennersclub
7. Bryan Verdoolaeghe, WielerClub Oostende Noordsee
8. Jasper Baert, KSV Deerlijk Gaverzicht
9. Bram de Waele, WC DE Molenspurters Meulebeke
10.Bran Dhiedt, KVC de Zeemeeuw Oostende
...
13.Daniel Malmros Christensen, Odder Cykel Klub
23.Kristian Haugaard Jensen, Odder Cykel Klub

42.Andreas Urbak, Odder Cykel Klub - Taget ud af løbet før tid.
51.Nicolai Mondrup Jensen, Odder Cykel Klub - Taget ud af løbet før tid.
68.Anders Leick, Odder Cykel Klub - Taget ud af løbet før tid.
70.Martin Carlsen, Odder Cykel Klub - Taget ud af løbet før tid.

22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S