La Boucle de l Àrtois & Prix Flandres Frankrig

11-04-2007 af Team Reelight
La Boucle de l Àrtois
Team Reelight stillede lørdag den 7. april til start i det franske UCI løb La Boucle de l Àrtois, Adelfred var klar til at forsvare sidste års pæne placering, men han havde ikke det held der skulle til, Adelfred tabte sin kæde 3 gange, alle 3 gange på uheldige steder, men Adelfred kæmpede videre og gav aldrig op, han sluttede som en flot nummer 35, Jannik van Dijk var også med fremme det meste af løbet og sluttede lidt længere tilbage. Lambert gennemførte også, dog uden for tidsgrænsen. Resten af ryttere havde ikke dagen eller så blev de fanget lidt uheldigt bagest i feltet på den første stigning, hvor der stod et par biler i vejen.

Prix Flandres
Team Reelight stillede den 8. april op i det tidligere franske UCI løb Prix Flandres, som i dag er cat. som 1.12. Ryttere skulle over en stigning på 1,3 km, og en stigning på 12% hele 8 gange. Werenberg var ikke til start dagen før, og var fra starten af helt med fremme på bakken. Werenberg sluttede i anden gruppe som en samlet 13. plads, og Kodrup kom ind lige efter i tredje gruppe som en samlet nummer 20. Ud over de 2 præmiegivende placeringer, kom Moberg i mål som nummer 29. Høberg og Eibye sluttede i de efterfølgende grupper.

På søndag gælder det den danske sæsonstart i Esbjerg, hvor hele holdet stiller til start.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder