Senior og Junior i Viborg.

27-05-2007 af P.Wheel
I et køligt forårsvejr blev der kørt rigtig godt af Odders rytter. I C. klassen hvor Mattias har ramt formen og er kommet på skamlen for anden dag i træk. I dag med en 2pl. To tysker kommer fri af feltet, men det er svært at få lov til at komme fri af feltet og køre op til dem. Jens Peder, Erik og Mattias forsøger på skift, og til alt held kommer Mattias fri sammen med en meget stærk rytter, Henrik Rask fra Thorsager, og de kommer op til de to tysker , derefter smutter Thorsager rytteren, det vil Mattias også prøve og kommer ind som en flot toer. Også Erik Lahm er ved at finde formen, i dag tager han en flot 12pl. Mattias mangler kun to point for at køre i B.
Overgård og Skov er med da B. starter, som senere bliver delt op i flere grupper. Skov vælger at stå af, men Overgård, som sidder længer fremme kommer i mål efter de 116km.som nr. 13, ca. 40sek. efter vinderen.
Efter 4 omgange (93km.) kommer Per Chr. i H40 ind på 9pl. godt et min. efter vinderen.
I Beg.var der kun Søren E. til start, og han kom med feltet ind, hvor de alle var samlet. Søren synes han har taget det rigtig hjul i spurten, men bliver svajet.
Jesper i junior køre rigtig godt, det er en 4pl. han tager sig af i dag efter 116km. Flot og tillykke.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder