Bronze til Team Reelight ved JFM i Thy

10-06-2007 af Team Reelight
Team Reelight har ikke været det mest heldige team i 2007, teamet som har mange unge ryttere på holdet i 2007, det har været en let svær sæson start for de unge ryttere. Men i weekenden viste rytterne, at de er på til at finde formen igen. Lørdagens 170 km ved Skive var det Kodrup, Høberg og Lambert der var med til præge løbet, men igen manglede der lidt held til at komme med i det afgørende udbrud, så det var en flok tændte ryttere, der stillede til start ved Jysk/Fyns Mesterskab i Hanstholm.
Allerede på første omgang kørte ca. 25 ryttere væk, det skulle vise sig at være det afgørende udbrud, Reelight havde Kodrup, Moberg, Werenberg og Eric med i frontgruppen.

Det afgørende udbrud med bl.a. Jacob Kodrup, Christian Moberg og Eric Magnusson. Foto: CyclingPhotos.dk

På de sidste af de store omgange på 23 km, kørte Eric solo, men han blev hentet da rytterne skulle ud på de sidste 4 små runde på 5 km. Først kørte en gruppe på 5 mand væk med Werenberg, kort efter kørte 8 mands gruppe med Kodrup op til Werenbergs gruppe, Moberg fik også kæmpet sig flot tilbage til front gruppen, på den sidste runde af de små omgange. På sidste runde var der kørt en mindre gruppe væk, inden Kodrup kørte solo hjem til en flot 4. plads, som betød at han vandt bronze til Team Reelight i Jysk Fyns Mesterskab. Moberg og Werenberg kom ind med feltet lige efter som h.h.v. samlet nummer 12 og 13. Eric kæmpede sig flot i mål som ca. 22.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder