Simon Borchmann ny Sportschef i Team Reelight

04-07-2007 af Odder Cykel Klub
Odder Cykel Klub er stolte over at byde Simon Borchmann velkommen som ny Sportschef for Team Reelight. Vi henvendte os til Simon vedrørende vi manglede en leder til Team Reelight, Simon var klar på opgaven, og vi har lavet en aftale for resten af 2007. Derefter vil vi tage en snak om det fremtidige samarbejde.
Simons opgave bliver primært Coaching og træningsvejleder af rytterne, træningsdelen vil ske i samarbejde med Klaus Kynde. Han vil også deltage som leder til en del af Team Reelights løb resten af sæsonen.

Simon Borchmann
Simon har en baggrund som Cycling Aarhus-rytter og som rytter på Team Chicky World. Han begyndte som duatlet, men gik over til landevejscykling efter en løbeskade. Her kørte han sig ved en række 1. pladser lynhurtigt op i A-klassen. Efter en sæson i A-klassen fik han kontrakt på Team Chicky World for 1998. Her leverede han sine bedste resultater på prologer og enkeltstarter. I 1999 trappede han ned og stoppede fordi han fik et forskningsstipendium inden for sprogvidenskab. Faktisk takkede han nej til et tilbud fra Team Fakta. Han har dog fået rørt benene lidt siden; således fremgår det af internettet, at han har sejret i flere gang i 3000m. forhindringsløb i elitedivision øst, ligesom han har løbet 5000m. på 14:53!

Simon har et både et teoretisk og praktisk kendskab til konkurrencepsykologi, træningsfysiologi og coaching. Han har været træningsvejleder for flere cykelryttere, og han har fungeret som mellem og langdistancetræner på Hvidovres elitedivisionshold i atletik fra 2001-2004. Til daglig forsker og underviser han i sprog og kommunikation.

13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST