Se Carsten i TV2 Østjylland den 28. februar

14-02-2003 af Martin Kajberg Jensen
Kurt Leth kom for et par uger siden forbi Odder, hvor fulgte Odder Cykel Klubs formand Carsten H. Pedersen. Det resultat kan ses fredag den 28. februar på TV2 Østjylland, hvor der vises et 7½ minut langt indslag.

Der vil blive vist klip fra tre lejligheder:

Lørdag den 8. februar vises optagelser fra koncerten i Odder Hallen med Sussi og Leo. Carsten H. Pedersen er som medlem af aktivitetsudvalget i Odder med til at arrangere koncerten. Kurt Leth fulgte Carsten gennem hele aftenen.

Søndag den 9. februar kl. 9:30 blev der filmet, da der var fællestræning fra Odder Cykel Klub. Her blev der lavet interview med ledere fra Odder Cykel Klub. Derefter fulgte kameraholdet med rytterne ud på første del af deres træningstur, som gik til Saxild, Søby, Gylling og Sondrup. Her var der te-pause, hvor der blev lavet interview med trænerne.

Onsdag den 12. februar var Kurt Leth på besøg i Kvickly Odder, for at besøge Carsten på arbejdet som bager. Der blev samtidig filmet flere forskellige steder i Odder. Optagelserne onsdag var først med Niels Fredborg og derefter nede i bageriet, hvor de snakkede med Arne Sørensen og Hans Jacobsen, hvor der blev snakket og kastet med flødeskumskager.
Derudover havde de en snak med Carsten H. Pedersen hjemme privat, og der blev optaget billeder hvor Carsten cyklede rundt om torvet i Odder.

Se omtale på TV2 Østjyllands hjemmeside.
Se også spot for "kurt kom forbi"

25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder