MTB Marathon!

26-08-2007 af Knud
Hvad ville I sige til at blive vækket kl 3.45 efter 2 timers søvn, iklæde sig cykeltøj,og så begive sig ud i den mørke skov for at køre yderlige 2 hårde omgange med stigninger, der får Pederstrup til at ligne en mindre ujævnhed i vejen?

Nej vel, så hellere en gang klubtræning...

Sådan var betingelserne for undertegnede, og det var så voldsomt at jeg nu vil søge om dispensation til at stille op i H60 resten af sæsonen..

Men lad mig så slå fast, at det var en kæmpeoplevelse at være en del af Team High End Sports 4 mands hold, hvor ex Odder rytter Thomas Lundgård hurtigt fik styr på det løse underlag! Vi knoklede i alle 24 timer og endte på 7. pladsen ud af de ca 40 hold der stillede til start!

Styrt, mudder og lygter der pludselig gik fra 2 x 20w til ingenting midt på den stejleste nedkørsel var med til at holde en vågen hele tiden! Måske vi skulle have monteret Reelight istedet..

En del OCK medlemmer lagde vejen forbi om lørdagen og deres support var velkommen.

Stemningen i skiftezonen var helt i top alle 24 timer med live musik og konstant computer opdatering af resultaterne, så man nøjagtigt var klar over hvor man lå placeret.

Et rent Odder hold i 08 burde kunne lade sig gøre??

27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
25-03-2017 AURA sender god energi til Odder