Super Søren på podiet igen!

09-09-2007 af Ungdomsafdelingen/ fkj
Det blev til endnu en flot pordieplacering til Søren Kristensen, da Vejle lagde veje til deres årlige cykelløb. Med 82,5 km på den bakkede rute var der lagt op til et rigtigt hårdtløb, hvilket Odderrytterne også håbede på. På løbets anden omgang kommer ni mand afsted, hvor Søren desværre er eneste Odderrytter. De ni mand mand holde hele vejen til mål, og da rytterne rammer bakken på Peder Holms Allé for sidste gang åber Søren i bunden af bakken, med det resultat at 5 ryttere falder af. På toppen forsøger Søren igen 2 gange, men bliver begge gange hentet. I spurten bliver det til en flot anden plads til Søren, for anden weekend i steg. Flot kørt af Søren, der kørte en rigtig flot finale.
Efter de ni ryttere kom Kristian Haugaard ind på en flot 10. plads. Nede i feltet blev det til en 20. plads til Daniel Malmros, og en 23. plads til Mads Prangsgaard. Kasper Rosenberg kom ind lige eftet feltet, efter flot kørsel. Mens Matias Christensen, og Nicolai Mondrup kom ind lidt længere tilbage. Sidsnævnte havde længe sættet på mellemhånd mellem feltet og de forreste, uden hel til at komme helt op eller holde til målstregen.

Alle ryttere er klar til næste weekend, hvor det går løs i Luxembourg

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder