Se Carsten på nettet

28-02-2003 af Martin Kajberg Jensen
For alle jer, der ikke bor indenfor rækkevidde af TV2 Østjylland, er det muligt at se indslaget "Kurt kom forbi", på internettet.
Der blev vist indslag fra tre begivenhed:

Lørdag den 8. februar vises optagelser fra koncerten i Odder Hallen med Sussi og Leo. Carsten H. Pedersen er som medlem af aktivitetsudvalget i Odder med til at arrangere koncerten. Kurt Leth fulgte Carsten gennem hele aftenen.

Søndag den 9. februar kl. 9:30 blev der filmet, da der var fællestræning fra Odder Cykel Klub. Her blev der lavet interview med ledere fra Odder Cykel Klub. Derefter fulgte kameraholdet med rytterne ud på første del af deres træningstur, som gik til Saxild, Søby, Gylling og Sondrup. Her var der te-pause, hvor der blev lavet interview med trænerne.

Onsdag den 12. februar var Kurt Leth på besøg i Kvickly Odder, for at besøge Carsten på arbejdet som bager. Der blev samtidig filmet flere forskellige steder i Odder. Optagelserne onsdag var først med Niels Fredborg og derefter nede i bageriet, hvor de snakkede med Arne Sørensen og Hans Jacobsen, hvor der blev snakket og kastet med flødeskumskager.
Derudover havde de en snak med Carsten H. Pedersen hjemme privat, og der blev optaget billeder hvor Carsten cyklede rundt om torvet i Odder.

Se programmet "Kurt kom forbi"

Se også omtalen af programmet på TV2 Østjyllands hjemmeside.
Se også spot for "kurt kom forbi"

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet