Højt at flyve, dybt at falde.

16-09-2007 af P.Wheel
Lørdages løb forgik i Vejen. Klaus vandt sit andet løb i år, i H40, ved at spurte fra sine tre med rytter, der kom i mål samme tid ca. 3 min. før de næste. Godt gået og tillykke.
De to junior rytter var med i dagens løb og gjorde det godt ved at komme ind , Søren på 8 pladsen og Jesper på 9 pladsen. Jesper er stærkt på vej til at kunne starte i B klassen til næste år.
I H 50 var Knud med, og holder stilen rigtig fin, ved at komme ind som nr.8.
B og C klassen ved jeg kun at Mark og Mattias var med i B. Jeg var jo lidt fraværende.
I begynder tog Frederik sit første point ved at komme ind som nr. 9, tillykke. Begynder feltet blev ramt af sit første styrt kort efter start. Jeg var på vej op foran i feltet i højre side, i vinden hvor der er masser af plads. Lige pludselig kom der en rytter flyvende ud foran mig på vej ned i asfalten, jeg nåede kun lige at dreje lidt inden jeg køre lige ind i ham. Derved flyver jeg uden cykel over ham og lander på nakken og ryggen på vej rundt i den første kolbøtte, den næste lander jeg i en dyb grøft hvor jeg er i læ, men pisse ondt gør det med det samme i ryggen. De andre rytter finder mig fordi de kan høre mig, til at begynde med kunne de ikke se mig, for jeg var landet i Vejens største brændeædle skov. Jeg vil takke Alle der hjalp mig, især Lars fra Herning cykel klub og Søren Egelund. Jeg har heldig vis ikke brækket noget, kun ondt gør det, og i den sammenhæng synes jeg at morfin er noget opreklameret fis, de tre sprøjter jeg fik hjalp ikke meget. Nu glæder jeg mig til at komme op på cyklen igen.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder