Flot kørsel af Reelight i Aabenraa

24-09-2007 af Team Reelight
Reelight kørte et rigtigt flot løb i Aabenraa, som var 4. afdeling af september cupen, allerede tidligt i løbet var Reelight uheldig, da Eibye ved en punktering, fik ødelagt sin cykel, så han måtte udgå, det var ærgerligt, for han var tændt til løbet. Men Werenberg, Moberg og Høberg kæmpede videre, og ryttere havde aftalt at de kørte sammen med formstærke Vedel Kvist som skal repræsenterer Danmark, ved de kommende verdensmesterskaber i Stuttgart. Reelight var med fremme det meste af dagen, også da 5 mand kørte væk med bla.a Vedel Kvist, siden kørte Werenberg sammen med Skelde G & M op til de 5 mand, således der var 7 mand i front på de afsluttende runder i Aabenraa, på anden sidste runde rykker Werenberg med Bøchman på hjul, og de får også et mindre hul, men de bliver hentet igen, Vedel Kvist kørte væk på sidste runde og vandt en flot sejr, Werenberg kommer ind som nummer 7. Moberg kæmpede hele dagen flot, og var også med i rigtig meget under hele løbet, han sluttede i feltet, og blev samlet nummer 13. Flot holdindsats i Aabenraa!

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder