Styrt, præmie og podie

26-09-2007 af Tina Leth
I solskin og vindstille vejr havde flere af OCK´s rytter lørdag fundet til Sønderborg.

I MD var Parick, Troels og Mads M til start. Feltet kom rimelig samlet hjem og Troels og Patrick lå begge med fremme. Desværre skete der det, der nogle gange sker STYRT og både Troels og Ptrick var involveret.
Troels kom mest til skade og slog sig grimt flere steder og gennemført dermed ikke løbet. En stor skam idet han lå inde i præmerækken. Patrick slog ryggen mod et skilt men han kom op på cyklen igen og blev ´til manges undren især ham selv nr. 7. Parick var ikke sikker på at det kunne være rigtigt, men en gennemgang af film og målfotos viste at Patrick blev nr. 7, så det var flot fighter vilje. Mads kom ind lige udenfor præmierækken.

I ÆD / ÆP var Andreas ØP, Mads, Esben og Pernille klar til start. Andreas kørte sæsonens sidste løb, idet han skal på skoletur til Rusland, og han viste at han er klar til at køre ungdom næste år idet han blev en flot nr. 12.
De 3 andre gennemførte alle flot.

I dame junior skulle Julie kører med ungdomsdrengene. Julie kom flot rundt med feltet og med en placering blandt de 30. første blev Julie samlet vinder i damejunior.

Søndag var der løb i Åbenrå og her deltog Patrick, Mads M., Pernille og Julie.

Mads var inden løbet meget stor i munden og han lovede Patrick, at hvis Patrick vandt så ville han pudse Patricks cykel. Mads måtte efter løbet erkende at det var en uheldig bemærkning, for han skal nu havde fundet pudse grejet frem, da det i Åbenrå lykkes Patrick at komme øverst på skamlen og dermed fik han årets første sejr

Pernille var alene om at forsvare OCK´s farver i ÆD/ÆP og hun kørte et flot løb, men fik ingen præmie.

Julie skulle igen køre sammen med H50, men hun måtte søndag overlade sejren til Heidi fra Esbjerg og Julie blev selv nr. 2.

Vejret var begge dage fantastisk og vi ser nu frem mod næste weekend. hvor sæsonen 2 sidste løb køres i Tønder og Bov.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder