Bov.

30-09-2007 af T.Turbo/P. Wheel.
En god dag i Bov.
En anden plads af Klaus i C, en tredje plads af Frederik i beg. og fjerde plads af Mattias i B, femte plads af Christian i beg. godt gået.
Efter en god mad og hyggelig aften/nat på Åbenrå vandrehjem, var ock. rytterne klar til det anden sidst løb i år. Det sidste er klubmesterskab d. 6/10, husk det.
Som det plejer er der mange rytter med i den sidste løbs weekend, tysker og sjællænder kommer for at få det sidste med.
C klassen skulle køre 93km. hvor Søren Bo og Klaus skulle være med. En enkelt rytter kommer ind ca. 20 sek. før en stor flok med Klaus, som vinder spurten og tager så anden pladsen.
Mattias og Mark er med i B, hvor det går ret godt for Mattias, som kommer ind som nr.4.
I junior skulle de to ungdoms rytter med igen, Søren Kristensen og Kristian Haugård. Jesper er uheldig at styrte, håber ikke det var slemt. Søren Kirkegård skulle også være med.
Beg. . Tom og Michael er med , hvor de køre 93km. i dag.
Feltet blev delt på anden gang de køre på gruset. 12-13 rytter kommer til mål, hvor Frederik og Christian er godt med fremme, der giver en tredje og femte plads. Tillykke.

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner