Kim Andersen stod OK-vagt

20-11-2007 af Peter Vestergaard
I næste uge skal Kim Andersen og B. S. Christiansen på overlevelsestur med CSCs stjerneryttere Carlos Sastre, Fränk Schleck, Fabian Cancellara og resten af danskerholdets berømte ryttere. Men CSCs travle sportsdirektør giver sig også tid til at yde Odder Cykelklub en hjælpende hånd.

Fredag i sidste uge stillede han op i Kvickly Odder for at få folk til at tegne OK-benzinkort. Sponsoraftalen betyder, at cykelklubben hvert år får et beløb på cirka 20.000 kr. i kraft af de benzinkort, som ryttere og forældre får de lokale bilister til at tegne.

Kim Andersen hjælper ofte til i cykelklubben, ligesom mange andre forældre. Sønnen Sebastian cykler i klassen ældste drenge, og for Kim Andersen er det en selvfølge at støtte op om klubben, når han kan. Da for eksempel drenge-og pigerytterne var på træningstur til Belgien i den sidste uge af sommerferien, førte den tidligere cykelhelt feltet an op af Ardennerbjergene, og han inviterede de unge ryttere med som VIP-gæster til et stjernebesat gadecykelløb inde midt i Luxembourg by. Her bor Kim Andersen også, når han ikke er i Beder.

Mange af Kvicklys kunder genkendte Kim Andersen i fredags, og han fik flere af dem til at erhverve sig et gratis benzinkort til glæde for cykelklubben.

"Jeg fik en god snak med folk, der var meget positive. For Odder Cykelklub er det vigtigt med al den støtte, vi kan få. Klubben gør et stort arbejde for børn, unge og talentfulde seniorryttere. Det arbejde vil jeg gerne bidrage til ved at ofre et par timer af min fritid", siger Kim Andersen.

Kim Andersen og sønnen Sebastian fik fredag i sidste uge mange kunder i Kvickly Odder til at erhverve sig et gratis OK-benzinkort til glæde for cykelklubben.

13-08-2017 FÆLLESSPISNING TIRSDAG DEN 15 AUGUST
03-08-2017 Team Vifra Kvickly Odder junior rejser til Belgien!
01-08-2017 Løbsreferat - Kreiz Breiz Elites (2.2)
28-07-2017 Optakt: Team Ok Kvickly Odder -Kreiz Breizh Elites
26-07-2017 HJÆLP TIL GRILL TORSDAG DEN 3. AUGUST