Foto: Odder Cykel Klub

Rasmus Fjordside til Odder

25-11-2007 af Team Reelight
Rasmus Fjordside har tegnet kontrakt med Odder Elite for 2008. Med sig har Rasmus en imponerende resultatliste: en 4. plads i U23 udgaven af Liege-Bastogne-Liege, en sejr i etapeløbet Keizer der Juniores Koksijde, en 12. plads ved VM i enkeltstart for juniorer, et DM i enkeltstart for juniorer og flere LM’er i enkeltstart. Rasmus kørte sidst for GLS i 2006, men stoppede midt i sæsonen for at påbegynde sin uddannelse. I dag er Rasmus kommet godt i gang med et arkitektstudium i Århus, og han savner nu cyklingen, både samværet omkring den og fornemmelsen af at være trimmet og stærk. Så i 2008 skal hjulene rulle igen.
Der var flere grunde til at Rasmus valgte Odder. På Odder Elite planlægger man trænings- og løbsprogrammet i samråd med rytterne og under hensyntagen til rytternes uddannelsesmæssige og arbejdsmæssige situation. ’Vi har simpelthen lavet en kalender for 2008 hvor løb, ferier, projekter og eksamensperioder er indlagt og koordineret, og det er jo den ultimative løsning i min situation. Det betyder også meget at der er en trænerkapacitet, og at der hele tiden følges op på træningen. Jeg følte mig med det samme på bølgelængde med Simon (sportschefen red.), og Odder Cykel Klub har i det hele taget været meget imødekommende.’. ’Ja, og så kan man sige at Simon solgte varen godt’, tilføjer Rasmus med et smil.
Odder Elite har på nuværende tidspunkt tegnet kontrakt med 6 ryttere. Og der er stadig pladser på holdet.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder