Eibye nr. 4 i GP Torhout

22-03-2008 af Eliten
Et veloplagt Team Kvickly Odder hold stillede til start i det 115,2 km lange GP Torhout i Belgien. Ca. 140 andre ryttere havde fået den samme idé, så der var lagt op til en hård possitionskamp i det meget blæsende vejr, der også blev krydret med en del regn fra vejrguderne.
Odderrytterne lå godt med fra start, men mistede desværre Heine Hansen tidligt i løbet, pga. et styrt.
Resten af Odderrytterne kæmpede i front, og mange små grupper kom af sted fra feltet. De mange små grupper blev senere samlet til en stor gruppe, og her havde Odder Lars Werenberg, Simon Borchmann og Kasper Eibye med i front.
Frontgruppen bliver senere splittet op mange gange, og to mand for til sidst lov at komme væk, og kører om sejren. I næste gruppe sad Kasper Eibye i en 8 mands gruppe. Eibye kører en flot spurt og bliver nr. to i spurten, og dermed nr. 4 i løbet.
Ærgerligt at flere af belgierne i gruppen ikke ville køre med rundt i min gruppe, for så havde vi skulle kører om første pladsen, og ikke om tredje pladsen”. Udtalte en lidt ærgerlig, men stadig glad Kasper Eibye efter løbet.

Resterne af feltet, dvs. også resten af Odderholdet, blev pillet ud inden sidste omgang. Simon Borchmann når alligevel at få kørt en placering som nr. 41 i hus, efter at have ligget lang tid i helt forrest.

I morgen gælder det så den belgiske klassiker ”Challenge des Hesbaye” (1.12) i Trongnée.

GP Torhout - 115,2 km.
1. Guylan Lilholt (TEAM LØGSTØR) 02:56:00
2. Bugge Vegard Robinson (HORTEN)
3. Kristof Dereeper (KONINKLIJKE SPORTCLUB GISTEL VZW) :15