Fantastisk holdkørsel gav to 2. pladser

23-03-2008 af Juniorafdelingen
Sidste dagen i Belgien for Team Kvickly Odder Junior gav endnu en succes oplevelse til drengene.
Løbet skulle køre på 5,2 km. rundstrækning, som skulle passeres 15 gange, med indlagt spurt hver omgang. På 4., 8. og 12. omgang var der en såkaldt ”Super Spurt” at kører om. Her var der hhv. 100, 60 og 40 euro til nr. 1, 2 og 3 i den samlede ”Super Spurt” serie.

Løbet blev kørt som vanligt i høj tempo, ikke mindst pga. de mange indlagte spurter.
Det lykkedes Odderrytterne Mads Olesen og Mathias Lisson at vinde hver én spurt, mens Kristan Haugaard blev nr. 2 i en spurt. I ”Super Spurt” serien valgte holdet at kører raket for Søren Kristensen, som kvitterede med at blive nr. 2, 2 og 3. Det rakte til en samlet 2. plads, og dermed var 60 euro til deling, for uden det de andre ryttere havde spurtet sig til.
Løbet havde også besøg af den belgiske ungdomsmester fra sidste år, som i år kører junior. Han forsøgte at kører solo da rytterne kørte ud på den sidste runde, men det lykkedes bl.a. Odderrytterne at hente ham igen, og dermed kom et samlet felt til mål.
Her blev det til endnu en podieplacering til Kristian Haugaard, da han fik presset sin cykel over stregen som nr. 2.
Mathias Lisson, Morten Rasmussen og Søren Kristenen sad også langt fremme, og de blev hhv. nr. 7, 12 og 19. Mads Olesen og Jacques Stilling sad med i næste gruppe, og fik de sidste Odder præmier som nr. 34 og 38.

I alt fik drengene indkørt 177 euro, små 1350 danske kr. på to timers ”arbejde”.

GP D.J. Matic, Kachtem - Izegem - 78 km.
1. Andrew Fenn (INDIVIDUEEL) 01:59:00
2. Kristian Haugaard Jensen (TEAM KVICKLY ODDER JUNIOR)
3. Frederik Vandewiele (WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE)
4. Thomas Honores (BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW)
5. Niels Reynvoet (ISOREX CYCLING TEAM)
6. Nick de Landtsheer (Nick V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB)
7. Mathias Lisson (TEAM KVICKLY ODDER JUNINOR)
8. Korneel Lagae (TIELTSE RENNERSCLUB)
9. Jelle Touquet (CYCLING TEAM WERVIK)
10. Ruben van Raepenbusch (WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE)
...
19. Søren Kristensen (TEAM KVICKLY ODDER JUNIOR)
34. Mads Olesen (TEAM KVICKLY ODDER JUNIOR) 3:53
38. Jacques Stilling (TEAM KVICKLY ODDER JUNIOR)

Kasper Rosenberg blev placeret ca. som nr. 50, mens Karl Magnus Larsen måtte udgå tidligt i løbet pga. en skade ved akillessenen. Karl Magnus skal nu hjemme i Danmark efter ses ved en læge, for at se hvor slem skaden er.

22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S