To 5. pladser i Hüttener Berge

05-04-2008 af Juniorafdelingen
I dag var Odder junior team taget til Tyskland for at få endnu et opvarmningsløb inden den danske sæsonstart i næste uge i Esbjerg.

5. plads i sæson debut
Hos damerne havde Team Kvickly Odder Junior, Julie Leth til start. Julie har i lidt over en måned ligget ret stille med hensyn til cyklingen, da hun har haft mononukleose (kyssesyge), så det var ikke de store forventninger der var til den unge Odderrytter inden start.
Faktisk var Julie den yngste af de i alt ca. 30 ryttere, som var til start. Men det lod ikke til at skræmme Julie. Selvom optakten til sæson som sagt ikke har været optimal, havde Julie alligevel kræfter til at prøve et par gange ude på rute, dog uden held.
Det lykkedes en rytter at komme fri fra feltet og holde alene hjem, inden feltet kom til mål kort efter. Her fik Julie spurtet sig inde over stregen som nr. fire, og dermed blev det en flot samlet 5. plads i Julie’s sæsonpræmiere.

1. Maria Grandt Pedersen (Frederecia CC)
2. Tone Hatteland (Bryne CK)
3. Margriet Kloppenburg (Herning CK)
4. Mette Nørtoft Jensen (Randers CK af 1910)
5. Julie Leth (Team Kvickly Odder Junior)
6. Christina Lüdtke (RV Germania Hamburg)
7. Nora Schaufuß (Frankfurter RC '90)
8. Heidi Christiansen (Herning CK)
9. Louise Bering (Randers Cykleklub af 1910)
10. Manuela Haverkamp-Roisch (RG BSV Hamburg)

Julie Leth spurter sig til flot 5. plads plads i sæsonens første løb.
Julie Leth spurter sig til en flot 5. plads i sæsonens første løb.

Flot 5. plads til Jacques
Hos drengene var der også sæsondebut. Det var Christian Carlsbæk Møller, som skulle kører løb for første gang i Team Kvickly Odder Junior tøjet. Foruden Christian var Kristian Haugaard, Søren Kristensen, Jacques Stilling, Mads Lehmann Olesen, Morten Rasmussen og sidste års vinder af løbet Mathias Lisson til start.
Det meget korte juniorløb på 64 km blev præget af mange udbrudsforsøg. Det var drengenes taktik at have en mand med i hver udbrud, hvilket også lykkedes. Odderholdet var som så mange andre plaget af punkteringer i det regnfulde vejr. Odder havde ingen servicebil med, og da de andre danske servicebiler ikke sendte andet end et ”venligt” smil, da de kørte forbi, var løbet slut for Morten, som punkterede på anden omgang, og Søren, som punkterede omgangen efter.
Da rytterne kom til mål efter fjerde omgang, var det en 7 mandsgruppe, der kom samlet til mål. Her havde Odder Jacques Stilling med. Jacques forsøgte med en lang spurt, men blev overhalet kort før strengen. Alligevel blev han placeret på en flot 5. plads.
I feltet blev det til 11. plads til Mathias Lisson, mens Kristian Haugaard blev nr. 13. Christian C. Møller og Mads L. Olesen kom med feltet ind.

”Inden vi fik to punkteringer sad vi fint med og havde næste altid lige så mange med som Glud & Marstrand, hver gang der kørte et udbrud. Men efter de to punkteringer til Morten og Søren, blev det svært, da de (G&M) kom til at sidde med dobbelt så mange som os. Og så er det svært at svare igen, hver gang de rykker, når de trods alt er så stærke, som de er. Omvendt kan vi se, at vi sagtens kan matche både Roskilde og Herning, så det er positivt.” Udtalte sportsdirektør Flemming Kajberg Jensen efter løbet.

Ergebnis 17. Rund im Naturpark Hüttener Berge - 66 km.
1. Nicki Rasmussen (Glud & Marstrand Festina Hobro)
2. Nicolai Steensen (Glud & Marstrand Festina Hobro)
3. Mads Meyer (Team Roskilde junior)
4. Frederik Just Jernov (Glud & Marstrand Festina Hobro)
5. Jacques Stilling (TEAM KVICKLY ODDER JUNIOR)
6. Martin Lind (Herning CK)
7. Henri Schulze Lutum (RC Bocholt 1977)
8. Niels Olsen (Team RCR junior)
9. Samuel Rytter (Glud & Marstrand Festina Hobro)
10. Patrick Clausen (Glud & Marstrand Festina Hobro)

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder