Løb i Belgien

23-03-2003 af Martin Kajberg Jensen
Odder Cykel Klub er i Belgien for at forberede sig til den danske sæsonstart. Men rytterne viser allerede nu, at formen er ved at være der.

Lørdag deltog ungdomsrytterne i GP Sannai. Til start var Nikolaj Fredsgaard, Christian Jørgensen, Jakob Kodrup, Bo Porsgaard samt Kristian Lau Thomsen. Løbet var præget af flere udbrud, og det endte da også med at fem mand kom alene til mål, heriblandt Nikolaj Fredsgaard. I spurten blev Nikolaj desværre først nummer 5, men han viser at han er i rigtig god form, og med lidt flere løb og hastighed i benene, så kan det hurtigt ende med skammelplaceringer! I næste gruppe på 5 ryttere havde Odder igen en rytter med, nemlig Jakob Kodrup. Jakob viser også god form, og ender på løbets 7. plads. Bagefter kom det jagtende hovedfelt, men selv i det opskruede tempo mod mål lykkes det for Kristian Lau at køre fra feltet, og komme alene til mål. Han bliver dermed nr. 10. Christian Jørgensen kom med feltet til mål, men blev lukket inde i spurten, og måtte derfor nøjes med en, trods alt, flot 22. plads. Bo Porsgaard havde desværre en dårlig dag, så han blev sat af feltet, og udgik af løbet. Men han nøjede dog at få kørt en masse gode træningskilometre.

Søndag deltog de fem ungdomsryttere så i GP Trogneé. 90 ryttere var til start, og distancen var 11 omgange á 5 km. Alle ryttere var friske ovenpå lørdagens løb, og sad godt med. Et samlet felt på 50 ryttere kom hjem til en hæsblæsende spurt. De blev alle lidt klemt i spurten, hvor Nikolaj Fredsgaard igen beviste sine gode form, da han blev den bedst placerede Odderrytter på en 13. plads. Jakob Kodrup var tæt på at styrte 300 meter før mål, da en kørte ind i hans baghjul. Men heldigvis bevarede Jakob balancen, og fik alligevel spurtet sig til en 20. plads. Christian Jørgensen kom ind lige bagefter som nr. 23. Kristian Lau og Bo Porsgaard kom begge ind i den sidst ende af feltet som nr. 47 og 48. Kort før mål var Lau ved at styrte og han valgte derfor at trække sig i spurten.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder