Drenge- pigeafdelingen på træningstur i Harzen

11-08-2008 af Drenge- pigeafd. / Lars Engelund Pedersen
7 ryttere og 5 trænere / ledere fra OCK’s Drenge – pigeafdelingen har fra fredag den 1/8 til og med den 6/8 været på træningstur i Harzen.
Området byder på mange udfordringer i form af sit ”bjergrige”-landskab.

Fredag eftermiddag var der afgang fra klubhuset i Odder og vi var fremme ved vandrehjemmet i Braunlage, hvor vi skulle bo alle dagene, fredag aften.

Lørdag lagde vi hårdt ud med en lang tur på 106 km. Turen gik bla. op af Brocken. Brocken er Harzen’s højeste bjerg på 1142m og vejen til toppen er en 10 km hullet vej. Det var en lang tur men alle kom med op. Turen lørdag gik desuden også over den flotte dæmning ”Rappbode Talsperre”.

Søndag kørte vi 64 km. Målet for søndagens tur var Sankt Andreasberg, der ligger i 580m’s højde. Midt i byen har de en vej med en stigning på ikke mindre end 18 %. Det var virkelig en udfordring, men alle kom op.

Mandag startede med blæst og regn. Vi brugte derfor formiddagen på sightseeing i Wernigerode – en nærliggende by. Om eftermiddagen klarede vejret op og vi kørte en kort tur på ca. 35km.
Mandag aften var der fodboldkamp. Det var ryttere med ledere. Jeg skal undlade, at skrive om resultatet, men der er vist nok nogle der skylder lederne en stor is

Tirsdag klarede vi en hård bjergetape der gik to gange over Sankt Andreasberg incl. 18%’s stigningen inde i byen. Turen blev på knap 70 km.

Onsdag formiddag, inden afgang til DK, tog vi en meget kort men hård tur på Harzen’s anden største bjerg, Wurmberg på 971m. Wurmberg ligger i udkanten af Braunlage så der var ikke ret meget opvarmning inden bjerget – det var lige på og hårdt.
Vejen til toppen af Wurmberg er ”kun” 5,5km, men den er meget hård.
Efter nedkørslen fra Wurmberg pakkede vi bilerne og vendte snuden hjem af.

Det blev til i alt ca. 280 km i løbet af de 5 dage. Det har været en super tur og jeg er meget imponeret og tilfreds med alles indsats. Det lover godt for resten af sæsonen og ikke mindst for DM, som jo står for døren.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle ryttere, som deltog, for en god tur og ikke mindst tak til trænere og ledere som gjorde det muligt at komme af sted.

ps. Billeder kommer senere

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder