Team Kvickly Odder repræsenteret i finalen

15-09-2008 af Eliteudvalget
Team Kvickly Odder kørte en hæderligt Post Cup Finale på hjemmebane. Lars Werenberg sad hele tiden det rigtige sted og kom også med da den afgørende udskilning skete på ballebakken 4-5 omgange før mål. Her kørte 22 mand af sted, og efter at yderligere 3 mand nåede op til gruppen, var det sikkert at vinderen skulle findes blandt disse 25 ryttere. På næstsidste omgang kom Kristoffer Gudmund og Lasse Bøchmand af sted. De fik senere selskab at Allan Johansen, Michael Reihs og Daniel Foder således at der sad 5 mand foran da de kører ud på sidste omgang. Lars forsøgte at køre fri på Ballebakken på sidste omgang, men fik ikke nogen med og blev kørt ind kort efter. Herefter holdte GLS højt tempo, og Lars kunne ikke gøre andet end at vente til spurten hvor han blev nr. 17.

Rudi var med i flere udbrudsforsøg tidligt i løbet, og Mattias så også ud til at have ramt det helt rigtige hug på et tidspunkt. Selvom de sad godt placeret, nåede de imidlertid ikke med da de 22 mand kørte fri. De kom hjem med feltet på en placering omkring nr. 30. Heine gav sit baghjul til Lars midt i løbet, og han var noget brugt da han kom tilbage til feltet. Så han måtte slippe.

17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder