Mindeord om Lars Werenberg

10-02-2009 af Odder Cykel Klub
Lars kom til Odder Cykel Klub tilbage i år 2000, i de tidl. senior år, som U23 rytter. Her kom han ind på Odders Elite hold, og var med til at udvikle det til at være blandt de førende i Danmark. Lars var i denne periode også en del af det danske U23 landshold, hvor han flere gange optrådte i den danske national triko.
Lars var igennem hele sin cykeltid, en habil A-ryttter, som konstant leverede flotte resultater. Dog uden på noget tidspunkt at vinde et løb.
Han vil dog blive husket for at kører flot i de udenlandske løb, som GP Ringerike hvor han i 2002, blev samlet nr. 10, lige som hans altid flotte kørsel i Hadsten gade Grand Prix. Hvor han flere gange drillede de danske og udenlandske professionelle ryttere, senest i 2006 hvor han blev nr. 8.
Det er næsten symbolsk at dette løb nu stopper, samtidig med at Lars er gået bort.

Lars var altid vellidt blandt Odders eliteryttere helt fra starten, og har altid været samlingspunktet på holdet, såvel for de nye, som gamle ryttere.

I Odder Cykel Klub husker vi Lars som en rigtig god kammerat, som altid havde tid til snakke med drengene, som hans elite rytter kammerater. Og altid kom med gode råd, og spurgte til deres ve og vel.
Selvom Lars først kom til klubben som senior rytter, vil vi altid betragte ham som en rytter af egen arvl.
Han var en af de ryttere som altid kunne hjælpe til ved div. arrangementer, til trods for at han var eliterytter.

Vi vil alle savne Lars.

26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
25-03-2017 AURA sender god energi til Odder